Головний архітектор Рівного заявив про "захоплення" Фейсбук-сторінки управління колишнім працівником

Начальник міського управління архітектури та містобудування та головний архітектор Рівного Дмитро Котляров заявив, що у Фейсбук "захопили" сторінку управління. 

За його словами, це зробив колишній працівник структури Роман Тишкун. Мовляв, той забрав усі адміністративні права, корегує дописи та змінює дані, що на ній розміщені.

-Оцінку його дій та мотиви їх вчинення я залишаю за дужками. Кожен сам для себе зробить відповідні висновки.

В той же час, наголошую для спільноти, що Роман Тишкун немає жодного стосунку до органів місцевого самоврядування нашої громади. Тому у разі, якщо ця особа буде пропонувати вам якісь послуги прошу повідомляти управління містобудування та архітектури РМР або відповідні органи.

У найближчий час, за словами Котлярова, буде створено нову сторінку: "Також проведемо моніторинг інших ресурсів та доступу до них, з метою недопущення у подальшому ситуацій, коли колишні працівники створюють громаді «проблеми».

Ще раз прошу максимального поширення. Ваше поширення інформації зменшить завдану шкоду та не дозволить ввести в оману людей. Наразі сторінку перейменовано в «об‘єднання позаштатних інспекторів архітектрно-будівельного контролю м. Рівне»", - додає Котляров. 

 

 

Читайте також