Головний прокурор області поспілкувався з ув`язненими в СІЗО

Прокурор області здійснив особистий прийом ув’язнених у Рівненському слідчому ізоляторі

Керівництвом прокуратури Рівненської області постійна увага приділяється стану виконання вимог законодавства щодо забезпечення конституційних прав громадян, до яких застосовані заходи примусового характеру, пов'язані з обмеженням їх особистої свободи.

З цією метою прокурор Рівненської області Богдан Подубинський 24 травня 2018 року відвідав Рівненський слідчий ізолятор, де здійснив прийом осіб, які у ньому утримуються.

На особистий прийом до прокурора області звернулося 9 ув’язнених. Серед піднятих ними питань окремі стосувалися досудового розслідування у кримінальних провадженнях, тривалого судового розгляду обвинувальних актів.

На кожне питання Богдан Подубинський надав вичерпні відповіді з роз’ясненням вимог законодавства. За дорученням керівника регіональної прокуратури усі звернення, що прийняті з особистого прийому громадян, будуть розглянуті відповідними відділами прокуратури області.

Також у ході здійснення особистого прийому ув’язнених прокурор області цікавився умовами їх перебування в установі, а саме – що стосується  організації харчування та медичного забезпечення. Скарги з цих питань не  надійшли.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також