Головний прокурор Рівненщини зустрівся із мешканцями Радивилова

фото ілюстративне

Прокурор Рівненської області провів особистий прийом громадян у м. Радивилів

Ураховуючи актуальність питання ефективного та своєчасного захисту прав громадян, передусім, у віддаленій від обласного центру місцевості, керівництвом прокуратури Рівненської області особлива увага приділяється виїзним прийомам за місцем проживання заявників.

25 травня 2018 року жителі м. Радивилів та Радивилівського району мали змогу  звернутися до прокурора Рівненської області Богдана Подубинського під час його особистого виїзного прийому за місцем розташування Радивилівського відділу Дубенської місцевої прокуратури.

На особистий прийом до керівника регіональної прокуратури звернулося 8  громадян. Низка звернень стосувалася питань земельних правовідносин та досудового розслідування у кримінальних провадженнях. Також громадяни цікавилися питаннями здійснення прокуратурою представництва у судах.

Богдан Подубинський прийняв усі заяви місцевих жителів для ретельного вивчення, а також прийняття законних і обґрунтованих рішень, в окремих випадках – роз’яснив повноваження органів прокуратури в умовах сьогодення і вимоги чинного законодавства.

Регулярні виїзні прийоми є корисними для налагодження взаємодії спілкування керівництва прокуратури області та громади, своєчасного і об’єктивного розгляду звернень людей, поновлення їх прав та інтересів. Тому практика особистого прийому прокурором області громадян за місцем їх проживання продовжується.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також