Головний прокурор Рівненщини зустрівся із жителями смт. Зарічне

на фото - Богдан Подубинський

Прокурор області провів особистий прийом громадян в смт. Зарічне

Розгляд звернень та особистий прийом громадян є одним із важливих напрямів діяльності органів прокуратури, спрямований на реальний захист прав і свобод людини та громадянина зміцнення законності й правопорядку.

Ураховуючи актуальність питання ефективного та своєчасного захисту прав громадян, передусім, у віддаленій від обласного центру місцевості, керівництвом прокуратури Рівненської області особлива увага приділяється виїзним прийомам за місцем проживання заявників. 

Так, 10 квітня 2019 року жителі смт. Зарічне та Зарічненського району мали змогу звернутися до прокурора Рівненської області Богдана Подубинського під час його особистого виїзного прийому за місцем розташування Зарічненського відділу Сарненської місцевої прокуратури.

П’ять громадян скористалося правом на особисте спілкування з прокурором області з питань досудового розслідування у кримінальних провадженнях, яке здійснюють органи поліції, підтримання публічного обвинувачення, тощо

Прокурор області Богдан Подубинський вислухав усіх громадян, роз’яснив вимоги чинного законодавства та зазначив, що всі заяви будуть ретельно вивчені, за результатами їх розгляду прийняті законні та обґрунтовані рішення.

Регулярні виїзні прийоми за місцем проживання заявників є корисними для налагодження комунікації керівництва прокуратури області та громади, своєчасного і об’єктивного розгляду звернень людей, поновлення прав та захисту їх інтересів. Тому практика таких виїздів керівництвом регіональної прокуратури до усіх районів області продовжується. 

Прес-служба прокуратури Рівненської  області

Джерело: https://pro.gov.ua/prokuror-oblasti-proviv-osobystyy-pryyom-gromadyan-v-smt-zarichne

Читайте також