Головного держінспектора рибгосподарства Рівненщини звинувачують у хабарництві

фото ілюстративне

Повідомлено про підозру, обрано запобіжний захід та відсторонено від посади посадовця Управління держагентства рибного господарства у Рівненській області

За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області повідомлено про підозру головному державному інспектору відділу Управління  державного агентства рибного господарства у Рівненській області у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

Чергове викриття корупційного злочину стало результатом спільної роботи працівників прокуратури Рівненської області та відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Рівненській області.

Встановлено, що неправомірну вигоду працівник державного органу контролю вимагав за невжиття заходів щодо притягнення особи до відповідальності за незаконний вилов риби у водоймах області.

Правоохоронцями задокументовано та затримано посадовця безпосередньо під час одержання 02.08.2018 другої частини неправомірної вигоди.

03.08.2018 судом стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту і його відсторонено від посади.

У кримінальному провадженні продовжуються необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне та всебічне з’ясування всіх обставин події.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також