Гонкам на "Екваторі" можна покласти кінець: мер Рівного назвав шляхи вирішення проблеми

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Сьогодні в ефірі «Радіо Треку» міський голова Рівного Олександр Третяк відповідав на питання мешканців. Так, одна з рівнянок попросила мера вирішити питання нічних гонок на вулиці Макарова, біля ТРЦ «Екватор».

«Коли вирішиться питання із гонщиками на «Екваторі»? Ситуація не змінилась: щосуботи відбуваються перегони. Більше того, організатори без всякого страху постять і транслюють свої розваги в Інстаграм», - написала Юлія.

Міський голова Рівного пан Третяк відреагував на це:

«Залишається, мабуть, мені виїхати своїм автомобілем і десь там стати перегородити дорогу і сказати: «Ні, гонок не буде». Є поліція, яка мала б і має працювати на те, щоби в місті був порядок. Наскільки я знаю, патрульна поліція намагається тримати порядок і щоби там не було гонок. Торговий центр – це по суті приватна територія. Вони могли б встановити шлагбаум, який закривав би о 10-й годині проїзд на територію і тоді ніхто і ніколи не заїжджав би без дозволу і не проводились ніякі гонки. От, власне, це один із методів вирішення цієї ситуації», - сказав Олександр Третяк.

Читайте також