Гори будівельного сміття, відсутність охорони та відкритий доступ на територію: як нині виглядає дитсадок на Коновальця у Рівному?

Дошкільний навчальний заклад ясла-садок на вулиці Коновальця у Рівному і далі простоює. Після гучних заяв про відбудову раніше покинутого садочка та тижнів робіт, там знову тихо. 8 червня будівельна техніка компанії-генпідрядника, фірми "Янкор", розпочала розчищати територію навколо існуючих будівель. Як тоді зазначав головний інженер цієї фірми, в рамках першої черги будівництва повинні облаштувати приміщення для чотирнадцяти груп. Друга черга – це блок із басейном та зимовим садом. Також планували завершити будівництво за три роки. Нагадаємо, орієнтована вартість будівництва – 132 мільйони гривень. Однак, наразі будівництво призупинили, на території немає жодної техніки та працівників, тим більше – охоронців.

Як зазначає Олена Боровська, раніше, за зверненням батьків, була встановлена цілодобова охорона від одного із громадських формувань міста, оскільки там неодноразово "гостювали" сп'янілі особи. Після початку будівництва - охорона була від забудовника, але на сьогодні там пусто. Повз недобудову щодня проходять діти, адже неподалік розташовані дві школи та дитсадок.

Читайте також