Гороскоп кохання на серпень за знаком Зодіаку

Друга половина місяця буде значно сприятливішою для сфери кохання, пише ТСН.

До 16 серпня Венера рухається по знаку Діви, де має статус падіння. Відповідно, любовні справи відсуваються у бік, оскільки більшість людей схильні займатися професійною сферою. Від 16 серпня ситуація змінюється кардинально — планета стосунків, кохання, краси, комфорту, входить у знак зодіаку Терези, де має статус управління. Ві цього моменту починається сприятливий період для оформлення офіційних союзів, шлюбу, вирішення сімейних питань.

У першій половині серпня можливі розчарування, сумніви, переоцінка партнерських стосунків, аж до їхнього завершення. Друга половина місяця дуже сприятлива для сфери  кохання, тому, ухвалення рішень з питань взаємостосунків, в тому числі оформлення шлюбних союзів, найкраще запланувати на цей час.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

У сфері кохання настає затишшя, та й часу на особисте життя не вистачає — на перший план виступає питання професійної діяльності. Якщо ви за службовим обов'язком працюєте з представниками протилежної статі, то можливі службові романи, взаємовигідні відносини.

Бурхливі пристрасті залишилися позаду, тепер настав час стабілізації і визначення в партнерстві. У серпні ви маєте ресурси і можливості налагодити стосунки з коханою людиною, зберегти стосунки, якщо вони на межі розриву. Зараз не час для сварок і з'ясування стосунків — разом з партнером ви зможете досягти мети, цікавої та корисної обом.

ТЕЛЕЦЬ

Від 1 до 15 серпня — складний період для романтичної сфери взаємин. Можливо навіть розчарування у партнері, бажання завершити стосунки, які повільно розвиваються. Весь свій натиск і енергію ви можете з успіхом направити в ділову сферу, таким чином, знизиться градус напруги в особистих стосунках.

Використовуйте можливості цього періоду для заробітку. Від 16 серпня ваш управитель — Венера перейде у знак своєї сили — Терези і у ваше життя повернеться гармонія та кохання. Не робіть поспішних висновків у першій половині місяця — швидше за все, більшість проблем в особистих стосунках зникнуть без сліду після 15 серпня.

БЛИЗНЯТА

Перша половина місяця може бути насичена сварками і суперечками, ревнощами і взаємними претензіями. Багато спокус в коханні, через що можуть постраждати нинішні взаємини. Ви залучаєте увагу представників протилежної статі, вам під силу завоювати увагу бажаного партнера, навіть якщо до цього на вас не звертали уваги.

Друга половина серпня сприятлива для серйозних розмов з коханою людиною, початок спільного проживання з партнером, укладення офіційного союзу. Якщо є проблеми в сімейних стосунках, використовуйте цей час для їхньої гармонізації.

РАК

Якщо ви в парі, то місяць для вас виявиться спокійним, навіть нудним, тому, за можливості, вирушайте на відпочинок з коханою людиною, інакше побутові питання, повсякденні справи, можуть охолодити стосунки. Гарний час для того, щоб планувати спільне майбутнє, але намагайтеся обійтися без суперечок і явних протиріч (ліпше стати на бік партнера, якщо компромісного рішення не знайдеться).

Самотні представники знаку Рак, мають усі шанси і можливості зустріти свого ідеального партнера. Не шукайте далеко — ваше щастя поруч. Будьте серед людей, проявляйте себе активно в роботі — ви обов'язково привернете увагу потрібного вам людини.

ЛЕВ

Сприятливий місяць, особливо друга половина. Протягом цього періоду вдасться вирішити всі спірні питання, завоювати повагу і кохання партнера. Демонструйте свої сильні боки, творчий талант — ваш соціальний успіх у цьому місяці, тісно пов'язаний з любовною сферою.

Сімейні представники цього знака відчують гармонію, комфорт і задоволення. Гарний час для того, щоб зайнятися господарством, домашніми справами, облаштуванням житла — це зблизить вас з коханою людиною, навіть якщо стосунки напружені. Якщо ви плануєте розширення сім'ї, замислюєтеся про народження дітей — серпень підходить для цього якнайкраще.

ДІВА

Венера, планета кохання і краси, до 16 серпня рухається вашим знаком, приносить вам сприятливі можливості в романтичній сфері, попри те, що планета в Діві має статус падіння. Ваше завдання скористатися цим транзитом з вигодою і користю — підсилюйте якості Венери!

Перш за все, визначтеся, чого ж ви дійсно хочете, хто вам симпатичний, з ким хочете продовжувати взаємостосунки. Створюйте красу, комфорт навколо себе, даруєте подарунки — будьте впевнені, все це повернеться вам з подвійною силою. Гарний час для відновлення стосунків, встановлення миру в родині, гармонізації сфери кохання.

ТЕРЕЗИ

Від 16 серпня ваш управитель — Венера, входить у знак Терези, де має статус управління. А це означає, що у вашому житті настає свято, ваші бажання виконуються, особисті стосунки вас задовольняють. Деяка напруга першої половини місяця повною мірою компенсується сприятливим потенціалом другої половини серпня.

Якщо ви втомилися від нинішніх взаємостосунків — проявіть ініціативу, спробуйте серйозно поговорити з партнером. Можливо, ваші слова справлять сильний вплив на нього. Якщо ж нічого не зміниться, то настів час закінчити старі і безперспективні стосунки, оскільки у вас починається новий цикл в романтичній сфері.

СКОРПІОН

Цікавий період для романтичних стосунків — багато чого змінюється у вашому житті, причому, все відбувається легко, без взаємних претензій і докорів. Доведеться приймати серйозні рішення, трансформувати взаємини — це допоможе їх зберегти. Таємниці стають явними, секрети відкриваються.

Тиша і пасивність — не ваші помічники, навпаки, це може зруйнувати дорогі вам стосунки остаточно і безповоротно. У другій половині серпня настане прояснення навіть в найзаплутаніших ситуаціях. Для сімейних Скорпіонів час досить напружений, але зате ситуації які відбуваються допоможуть запалити згаслу пристрасть.

СТРІЛЕЦЬ

Серпень — час доленосних подій в особистих стосунках, в романтичній сфері. Сприятливий період для пояснень, планування спільного майбутнього, вирішення житлових питань. Якщо ви давно мрієте про дитину, а партнер не відчуває особливого бажання, то ваші слова потраплять точно в ціль і змусять його в ліпшу сторону змінити ставлення до сім'ї і дітей.

Друга половина серпня дуже сприятлива для любовних справ, гармонізації партнерських взаємин. Спільний відпочинок, подорожі, допоможуть досягти згоди, вирішити найскладніші питання. Самотні Стрільці зустрінуть свого партнера, якщо будуть активні та ініціативні в цьому питанні.

КОЗОРІГ

У цілому, сприятливий місяць для особистих взаємин. Можливо, не дуже яскравий, але корисний для тих, хто в парі, в шлюбі. Це час наведення ладу — якщо стосунки вичерпали себе, то вони рівно і спокійно підійдуть до свого логічного завершення. Якщо стосунки зайшли в глухий кут — чудова пора, щоб вивести їх на новий рівень.

Кризові ситуації повинні сприйматися як стимул до того, що настав час оновлення у сфері партнерства і кохання. Не завжди вдається поєднувати життя особисте і соціальне, але у серпні, особливо в першій половині, справи кохання найкраще поставити на перший план.

ВОДОЛІЙ

Спокійний період до 16 серпня — штиль, часом стомлює, що може вас наштовхнути до передчасних висновків. Одне необережне слово у нинішніх стосунках може зіпсувати їх і відновити гармонію буде дуже складно. У першій половині місяця не поспішайте приймати важливі рішення, які стосуються кохання і стосунків.

Від 16 серпня розпочнеться сприятливий час для особистої сфери, події цього періоду запам'ятаються надовго. Можуть нагадати про себе партнери з минулого, колишнє кохання або людина, у яку ви були закохані. Ви отримуєте деякі уроки, переосмислює своє ставлення до партнера, до тих людей, які мали для вас велике значення в минулому.

РИБИ

Життя ставить вас перед вибором, який може бути дуже важким в емоційному плані. Доводиться визначатися, що для вас важливіше — це можуть бути питання роботи і сім'ї, нового захоплення і давно усталених стосунків і т.д. Багато що змінюється в вашому житті, ваша кохана людина може сприяти хвилюванням і сумнівам.

Готуйтеся прийняти критику на свою адресу, особливо в першій половині серпня. До кінця місяця найскладніші теми взаємин закриються, і ви відчуєте себе щасливою і вільною людиною. Можливі нова зустріч, закоханість, навіть швидкоплинне захоплення, які трансформують ваше життя в ліпший бік.

Читайте також