Гороскоп на 1 червня 2021 року: чого чекати у перший день літа?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Можна вирушати в подорожі — на відпочинок і у відрядження, а також влаштовувати переговори з безпосереднім начальством, яке охоче піде назустріч проханням — збільшить зарплату, зменшить навантаження або переведе на скорочений робочий день. Вдалою буде і торгівля — до того ж як у разі продажу, так і в разі покупки.

Овен (21.03 — 20.04)

Небажано відступати від ухваленого рішення, чого б воно не стосувалося: якщо всерйоз задумали щось зробити, тримайте своє і не піддавайтеся на жодні вмовляння, інакше згодом пошкодуєте про свою слабкість.

Телець (21.04 — 21.05)

Не варто йти на поводі у тих, хто захоче повчити вас життя, нав'язуючи свої рішення і моделі поведінки: дійте відповідно до свого розуму — він поганого точно не порадить.

Близнята (22.05 — 21.06)

Намагайтеся хоча б сьогодні йти до своєї мети, не звертаючи в різні боки і не вагаючись: ваша мінливість, згідно з якою ви зараз хочете одного, а через годину — іншого, зіграє з вами злий жарт.

Рак (22.06 — 22.07)

Велика ймовірність того, що у вашому житті з'явиться людина, про яку ви давно нічого не чули, — спілкування виявиться цікавим, але, на жаль, безперспективним, так що не варто плекати марних надій.

Лев (23.07 — 21.08)

Не варто обдурювати рідних і близьких людей, навіть якщо вам здасться, що так буде краще для всіх — швидше за все, таким чином ви нічого не доможетеся, тільки надовго — якщо не назовсім — втратите їхню довіру.

Діва (22.08 — 23.09)

Якщо на час відпустки безпосереднього начальника — або іншого співробітника — вам запропонують замінити його, погоджуйтеся без роздумів — це хороша можливість продемонструвати свої здібності.

Терези (24.09 — 23.10)

Тим, хто давно має намір позбутися від шкідливих звичок, але ніяк не може зібратися з силами і зробити це, потрібно скористатися енергіями дня — сьогодні це вдасться зробити легко і безболісно.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Щоб печінка не почала бунтувати, краще сьогодні відмовитися від жирної і важкої їжі і — головне — алкоголю, все це не найкращим чином позначиться на стані вашого здоров'я.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Небажано безцільно розбазарювати свої таланти і здібності, необхідно, навпаки, продемонструвати їх оточенню — насамперед безпосередньому начальству, яке по-новому на вас подивиться.

Козоріг (22.12 — 20.01)

День сприятливий для спілкування з друзями, особливо якщо останнім часом взаємини з ними відрізняє напруженість — сьогодні складуться прекрасні умови для того, щоб її зняти.

Водолій (21.01 — 18.02)

Рідкісне красномовство, яке буде відрізняти вас в цей час, дозволить переконати в своїй правоті кого завгодно — від суворого начальства до коханої людини, головне — не стримувати свої благородні пориви.

Риби (19.02 — 20.03)

Висловлювати свою думку в цей день не тільки можна, а й потрібно, тільки важливо робити це максимально коректно: будь-яке різке слово може образити співрозмовника, а повернути його прихильність буде вельми непросто.

Читайте також