Гороскоп на 15 квітня 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

День сприятливий для ухвалення серйозних рішень, які, щоб виявитися успішними, повинні бути ретельно продумані і досконало прораховані. 

Овен (21.03 — 20.04)

Сумніви будь-якого — як професійного, так і особистого — характеру не матимуть під собою хоч скільки-небудь вагомих підстав, тому за першої ж їх появі слід негайно і рішуче гнати їх геть.

Телець (21.04 — 21.05)

День сприятливий для того, щоб налагодити взаємини з рідними або близькими людьми, зіпсовані внаслідок прикрої сварки, що сталася деякий час назад.

Близнята (22.05 — 21.06)

День сприятливий для спілкування на всіх рівнях — як професійних, так і особистих: незважаючи на те, що відбуватиметься воно переважно онлайн, результат перевершить всі очікування.

Рак (22.06 — 22.07)

Не варто допускати не тільки різких слів або дій, а й думок на адресу інших людей, оскільки вони негативно позначаться не на тих, проти кого вони спрямовані, а на тому, від кого будуть виходити — тобто, на вас.

Лев (23.07 — 21.08)

Потрапивши в незручне становище, не варто поспішати з пошуками винних навколо себе — необхідно, хоч це і буде непросто, визнати власну помилку, а потім подумати про те, як її виправити.

Діва (22.08 — 23.09)

Цього дня не рекомендується ризикувати — внаслідок необачного вчинку, швидше за все, не тільки не вдасться отримати бажане, але і ймовірна втрата того, що вже вважається власністю.

Терези (24.09 — 23.10)

Час сприятливий для визначення подальшого життєвого шляху — до того ж, це стосується людей будь-якого віку, які опинилися на життєвому роздоріжжі і не знають, куди рухатися далі.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Не варто відхилятися від шляху до мети, яку ви самі собі поставили: або йдіть прямо, або зовсім відмовтеся від цієї ідеї: кидаючись з боку в бік ви нічого не доможетеся.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Цього дня небажано дослухатися до чужих порад, від кого б вони не виходили, але особливо потрібно остерігатися малознайомих людей — жити своїм розумом і простіше, і зручніше.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Небажано витрачати енергію, відпущену вам природою в цей день, на другорядні справи, без яких цілком можна обійтися, — зосередьтесь на одному, але — найважливішому завданні.

Водолій (21.01 — 18.02)

Не варто впадати у відчай через дрібні побутові проблеми, які можуть виникнути цього дня — швидше за все, вже завтра ви про них і не згадаєте, а нервові клітини будуть загублені дарма.

Риби (19.02 — 20.03)

День, коли рекомендується повертатися борги, що накопичилися: якщо з об'єктивних причин немає можливості розплатитися повністю, потрібно віддати хоча б невелику частину того, що заборгували.

Джерело.

Читайте також