Гороскоп на 17 квітня 2021 для усіх знаків Зодіаку

День, коли кожен може почуватися трохи Робіном Гудом, відновлюючи справедливість і захищаючи скривджених. 

Овен (21.03 — 20.04)

Займаючись благодійністю, не варто думати про винагороду, і тоді вона обов'язково прийде, якщо ж станете керуватися меркантильними міркуваннями, все відбудеться з точністю до навпаки.

Телець (21.04 — 21.05)

Ініціатива, виявлена в цей день, не тільки не виявиться караною, але і буде гідно оцінена керівництвом — як з моральної, так і з матеріальної точки зору.

Близнята (22.05 — 21.06)

Як відомо, заривати свій талант у землю — великий гріх, про це сьогодні важливо пам'ятати представникам знака: необхідно показати "товар" — точніше, свій творчий хист — обличчям начальству і колегам.

Рак (22.06 — 22.07)

Під час обговорення важливого професійного питання необхідно поділитися власним баченням його рішення — скромність у цьому випадку не піде на користь ні особисто вам, ні справі, над якою ви працюєте.

Лев (23.07 — 21.08)

Домогтися успіху зможуть ті, хто зуміє утримати всі справи — як професійного, так і особистого характеру — під контролем, пускати їх на самоплив категорично не рекомендується.

Діва (22.08 — 23.09)

Енергію, якою обдарують вас зірки цього дня, необхідно направити на вирішення важливого — переважно творчого — завдання, в іншому разі вона не дасть вам спокою, а й до потрібного результату не приведе.

Терези (24.09 — 23.10)

День — попри статус вихідного — сприятливий для починань професійної властивості: варто звернути увагу на проєкт, до якого ви досі не знали, як підступитися.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Взаємини з іншими людьми будуть складатися відповідно до принципу "як гукають, так і відгукуються": чим краще ви будете говорити про оточення, тим більше добрих слів почуєте на свою адресу.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Перш ніж комусь щось пообіцяти, добре подумайте і зважте свої сили, щоб зрозуміти, чи зможете ви стримати слово, в іншому разі наступного разу вам просто не повірять.

Козоріг (22.12 — 20.01)

День сприятливий для благодійності: допомога, надана сьогодні комусь із навколишніх вас людей, обов'язково буде винагороджена, так що не варто на неї скупитися.

Водолій (21.01 — 18.02)

Незважаючи на вихідний, успіх чекає на будь-яку скрупульозну роботу: на перший погляд, вона може здатися рутинною і монотонною, проте, зробивши її, ви розчистите місце для більш серйозних занять.

Риби (19.02 — 20.03)

Натхнення, яке відвідає вас в цей день, зробить можливим будь-який творчий прорив: навіть якщо зазвичай ви не використовуєте в роботі креатив, сьогодні він буде вам необхідний.

Джерело.

Читайте також