Гороскоп на 17 липня для всіх знаків Зодіаку

День негативної енергетики, коли в рази зростає критичність стосовно інших людей, яких захочеться обговорювати і засуджувати, інформує ТСН.

Позитивною її можна зробити, звернувши вістря критики проти самих себе — час сприятливий для роботи над помилками, що дозволить визначити правильний життєвий шлях на найближчий час. Найкраще підуть справи, пов'язані зі своїм будинком, — від початку ремонту до переставлянняи меблів або ретельного прибирання.

Гороскоп на 17 липня для Овнів

Як правило, ви віддаєте перевагу жити своїм розумом, ні з ким не радячись навіть у найскладніших ситуаціях, але сьогодні зірки наполегливо рекомендують вам дослухатися до голосу інтуїції — вона не підведе.

Гороскоп на 17 липня для Тельців

Можна — і треба — ставати до реалізації нових проєктів, вони дуже швидко принесуть бажаний результат, до того ж не тільки матеріальної, а й моральної властивості — самолюбство буде повністю задоволено.

Гороскоп на 17 липня для Близнят

День подарує серйозні професійні перспективи, головне, не упустити їх, оскільки подібний — сприятливий — збіг обставин може повторитися нескоро.

Гороскоп на 17 липня для Раків

Незважаючи на те, що товариськість не найсильніший ваш бік, знайти відповідь життєве запитання, яке вас цікавить, можна буде тільки в розмовах і суперечках з друзями і близькими людьми.

Гороскоп на 17 липня для Левів

Необхідно на якийсь час забути про власну царствену персону і приділити увагу людям, що перебувають поруч із вами — наприклад, друзям і родичам — особливо маленьким і літнім.

Гороскоп на 17 липня для Дів

У вас з'явиться шанс зробити те, що психологи називають "закритим гештальтом": ви зможете закрити колишній — невдалий — життєвий етап і стати до нового, щасливого, головне, не забути заплатити за боргами

Гороскоп на 17 липня для Терезів

День сприятливий для життєвих і професійних змін, про які ви давно мрієте: можна переходити на нове місце роботи або переїжджати до іншої квартири і навіть міста або країни.

Гороскоп на 17 липня для Скорпіонів

День не тільки дасть можливість виявити корінь життєвої проблеми, яка останнім часом ускладнює ваше існування, але і підкаже, яким чином її можна вирішити.

Гороскоп на 17 липня для Стрільців

Важливо пам'ятати, що немаэ злого, щоб на добре вийшло, — головне, вирішуючи те чи те питання, відмовитися від стереотипів, які часто заважають нам поглянути на ситуацію під новим — правильним — кутом зору.

Гороскоп на 17 липня для Козорогів

Навіть таким трудоголікам, як ви, іноді необхідно відпочивати: якщо вже ви зовсім не можете сидіти склавши руки, змініть хоча б рід своєї діяльності — наприклад, займіться господарськими клопотами.

Гороскоп на 17 липня для Водоліїв

Можливо, хтось із близьких людей, з якими ви останнім часом перебуваєте в сварці, прийде з покірною головою — не варто відштовхувати людину, яка усвідомила свою провину і хоче помиритися.

Гороскоп на 17 липня для Риб

Не найсприятливіший день для доленосного рішення, що стосується особистого життя: занадто сильний вплив негативних емоцій, які можуть серйозно і надовго зіпсувати взаємини з близькою людиною.

Читайте також