Гороскоп на 24 березня для всіх знаків Зодіаку

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Овен (21 березня - 20 квітня)

Сьогодні такий день, коли від вас можна чекати, чого завгодно. Найбільш безневинним варіантом, напевне, стане перестановка меблів у квартирі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Сьогодні поруч з вами відбуватимуться значні зміни, але безпосередньо вас вони можуть не торкнутися, якщо ви самі не докладете для цього зусиль.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Сьогодні вам краще не починати нових справ. Максимум, чим можна зайняти руки (голову краще залишити у спокої) - це домашні клопоти.

Рак (22 червня - 22 липня)

Подію, яка сьогодні відбудеться, ви не зможете ні змінити, ні запобігти, ні прискорити. То чи варто витрачити всі сили на спроби?

Лев (23 липня - 23 серпня)

Шукаючи уваги, будьте обережні, тому що ви можете отримати її занадто багато. Що потім робити з численними доброзичливцями, які прагнуть навчити, порадити, допомогти, коли допомога вам вже не потрібна?

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Сьогодні основною цінністю для вас, як би це дивно не звучало, будуть гроші. Будьте готові вирішувати серйозні фінансові питання.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Будьте обережні, сьогодні ви можете ввести когось в оману, зовсім того не бажаючи. Краще декілька разів перепитати, аби переконатися, що вас правильно зрозуміли.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Те болото, по якому ви дотепер крокували, стане симпатичною річкою з твердими берегами. Вилазьте, просушіться, раптом попереду знову болото.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Всім, хто прийде сьогодні з бажанням втягнути вас в якусь авантюру, треба з порогу сказати своє рішуче "ні". Цей день не створений для активних, а тим більше для агресивних дій.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Сьогодні хтось може спробувати вас обманути. Придивляйтесь до навколишніх уважніше, навряд варто зайвий раз ризикувати.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Сьогодні, можливо, ви станете свідком події, яка зможе перевернути ваше уявлення про світ. Тричі подумайте перед тим як ділитися з кимось враженнями.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Сьогодні ви будете напрочуд категоричні у будь-якій справі. Якщо діло стосується загальноприйнятих правил - ви будете діяти по шаблону, аби підете напролом проти всіх. Велика ймовірність нарватися на неприємності.

Читайте також