Гороскоп на 25 березня для всіх знаків Зодіаку

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

ОВЕН

Хороший день для представників цього знаку. Якщо ви творчий Овен, чекайте музу завтра в гості, однак вам потрібні дві речі: самотність і покровитель. Якщо ви ділова Овен, сміливо починайте відносини з новими партнерами. Тим Овнам, хто є адміністративним працівником або працює в бюджетній сфері - завтра необхідно показати все, на що ви здатні. Проявіть гнучкість: в різних ситуаціях вам потрібно буде проявити і вміння виконувати накази, і вміння чітко ставити і вирішувати завдання. На особистому фронті у всіх Овнів - повна перемога.

ТЕЛЕЦЬ

Завтра Тельці покажуть, що здатні на набагато більше, ніж від них очікують - навіть, можливо, в зовсім новій для них діяльності. Радикальне рішення приймати не поспішайте - стримайте порив і все добре обміркуйте, наприклад, наслідки, а вони можуть бути найнесподіванішими. Ваш гарячий темперамент в справах любовних - це звичайно, добре, але як раз завтра зайвий запал може спровокувати сварку з партнером. Переходячи в цей день вулицю, уважно дивіться по сторонам, будьте обережними з ріжучими інструментами і в поводженні з електричними приладами.

БЛИЗНЮКИ

Завтра Близнюки зможуть зміцнити свій вплив. Це допоможе взяти старт на підвищення і виведе вас до нових висот в громадській та діловій сфері діяльності. Люди, які недавно з'явилися в вашій долі, відкриють для вас інші горизонти, наведуть на несподівані і корисні думки. Однак завтрашній день, крім усього іншого, несе в собі і небезпеку, пов'язану з нещасними випадками. На вулиці будьте уважними, стережіться, щоб не потрапити в аварійну ситуацію, уникайте зустрічі з бродячими тваринами.

РАК

День тривог. Напруга не відпускає, неприємності оточують з усіх боків, і з ними потрібно щось робити. Будьте завтра активними, зосередьтеся на роботі. Відпочити вам навряд чи вдасться - весь день доведеться крутитися, як білка в колесі. Однак до вечора напруга спаде, і можливо приємне проведення часу в сімейному колі або в веселій компанії. Спілкування і легка доза флірту допоможуть зняти Ракам напругу цього непростого дня.

ЛЕВ

Складний, неоднозначний для Левів день. У діловій сфері затишшя. Заплановані справи результату не принесуть, а якщо принесуть - то не той, який очікувався. Не варто робити ніяких висновків, зокрема у ділових контактах або особистих відносинах, день для подібних дій невідповідний. У переговорах завтра також краще не брати участь. В такий день правильно буде зайнятися самоаналізом і підвести підсумки зробленого. Не кажіть зайвого, словесні перепалки не підуть вам на користь.

ДІВА

День вдалий для тих Дів, хто чітко розпланував на завтра всі справи заздалегідь. Вас чекає удача в сфері фінансів, розпочата справа благополучно фінішує, та й життєва енергія буквально переповнює вас. В особистих і суспільних взаємовідносинах можливі позитивні зміни. Романтичні контакти цього дня принесуть радість, якщо ви не захопитеся фліртом, або не втрутиться недоброзичливець - суперник (суперниця).

ТЕРЕЗИ

День для Терезів неоднозначний. Постарайтеся уникнути роботи в колективі, і ще, всі важливі рішення лишіть не на завтра. Ваше матеріальне становище і так нестійке, а втрати більш вірогідні, ніж доходи. Може бути навіть ваша кар'єра трохи піде на спад, а корінь неприємностей, швидше за все, буде перебувати в інтригах заздрісників. Довіряйте завтра виключно тим, кого дуже добре і давно знаєте.

СКОРПІОН

Ваша життєва енергія підвищується, чарівність і приватна, і ділова - на гребені хвилі, тому завтра саме час втілити в життя свої плани, зробити реальним давно задумане. Романтичні стосунки і легкий флірт порадують і вас, і партнера. Будьте уважними завтра до свого здоров'я, а також здоров'я близьких вам людей. 

СТРІЛЕЦЬ

День для Стрільців нервовий і напружений. Ваше життя піддається змінам, і це вибиває із сідла, хоча якраз зараз вас влаштовує все в тому вигляді, як є. Найболючіше місце - відносини з діловими партнерами, не підпускайте до себе людей, що викликають найменші сумніви в їх чесності. Не звертайте уваги на всілякі дурниці, ви завтра будете дуже чутливі, тому побережіть своє здоров'я і нерви. Вас занадто легко вивести з себе, тому більше самоконтролю.

КОЗЕРІГ

Просто хороший день. Козерогам завтра пощастить, і особливо Козерогам-творцям. Їх трудова енергія і вміння гуртувати навколо себе потрібних людей принесуть сприятливі плоди, старі ідеї реалізуються. Це хороший день для романтичного зв'язку. Ви завтра дуже чутливі і на піку привабливості, що порадує і вас, і вашого партнера. Можлива дружня зустріч, причому ви можете відчути роздратування від того, що, виявляється, ваші друзі дивляться на світ зовсім інакше, ніж ви. Не давайте цьому почуттю вирватися назовні, загасіть його, і все владнається найкращим чином.

ВОДОЛІЙ

У цей день Водоліям насилу доведеться знаходити взаєморозуміння з родичами і діловими партнерами. Невдоволення і образи, кожна сторона лізе на рожен і не готова вислухати опонента - і ось, будь ласка, готовий розрив відносин. Так що змиріться з бурею свого темпераменту, зрозумійте, чого ж все-таки від вас хочуть, і тримайте себе в руках. Фінанси під загрозою - ви взагалі не зовсім вірно уявляєте свої реальні можливості, вони аж ніяк не такі великі, як може здатися. Перегляньте свої витрати та порівняйте їх з реальним доходом.

РИБИ

Завтра будьте серйозними з усім, що буде відбуватися в діловій сфері. Ніяких рішень з льоту, ніяких різких змін планів, результати можуть бути катастрофічними. Життєва енергія Риб висока, але день суперечливий, що піднесе завтра вам Фортуна - не знає ніхто. Але, швидше за все, більшу частину дня ви будете розбиратися зі справами сім'ї та питаннями особистого життя, що відверне від інших занять. Ще завтра ви можете виграти, зробити вигідне придбання або отримати давно забутий борг.

Читайте також