Гороскоп на 28 серпня для всіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела

Гороскоп на 28 серпня сьогодні день ідеально підходить для того, щоб проявити свою чарівність та вміння підкоряти публіку. День пройде легко. Конфлікти не передбаченні. Поїздки сьогодні стануть успішними.

Гороскоп на 28 серпня для Овна

Чим би не займалася команда, в якій є Овен, вона буде мати успіх, будь то спортивна гра або загальний творчий проект на роботі. Овни, які не базікайте зайвого, особливо про інших і при інших. Можливо, сьогодні у вас будуть незаплановані витрати, з якими ви будете не згодні.

Гороскоп на 28 серпня для Тельця

Всього за один день Тельці зможуть розгребти гору справ, які постійно відкладали на потім. «Се ля ві» - девіз Тельців на сьогоднішній день. Сьогодні Тельці можуть гостро відчути свою самотність в цьому світі.

Гороскоп на 28 серпня для Близнюка

Для Близнюків день пройде, як у Бога за пазухою. На багато речей Близнюки сьогодні просто махнуть рукою. На сьогодні правила пристойності ще ніхто не відміняв, і Близнюків це теж стосується, тому що можете перегнути палицю.

Гороскоп на 28 серпня для Рака

Сьогодні до Раків прислухатимуться всі - і домашні і колеги і друзі. Зірки благословляють сьогодні Раків на руйнування стереотипів. Можливо, що Раки зігнали своє невдоволення на когось, що не має до ситуації жодного стосунку.

Гороскоп на 28 серпня для Лева

Драйв і адреналін будуть шукати Леви цілий день і до вечора обов'язково знайдуть, і захоплять за собою. Можливо, сьогодні Лев побачить того, хто в подальшому вплине на його розвиток. Сьогодні варто бути дуже уважними Левам, особливо в дорозі.

Гороскоп на 28 серпня

Гороскоп на 28 серпня для Діви

Сьогодні всі кольори олівців в ваших руках, тому ви самі можете розфарбувати свій день. Сьогодні Діви будуть безжальні по відношенню до людей, не прощаючи їм ні найменшої помилки. Сьогодні все закидають Дев порадами, які будуть дратувати.

Гороскоп на 28 серпня для Терезів

Не піддавайтеся тиску ззовні, не міняйте своїх намірів, тому що так буде комусь зручно, дотримуйтеся свого курсу і скоро все зрозуміють, що саме він найправильніший. Варто приділити трохи часу зі своїми бажаннями. Сьогодні ви, нарешті, зможете вирішити задачку, відповідь на яку не принесе полегшення.

Гороскоп на 28 серпня для Скорпіона

Терпіння і труд все перетруть, а Скорпіони сьогодні взагалі в ударі, так що на роботі все складеться дуже навіть добре. Можливо, сьогодні Скорпіони проведуть в очікуванні якоїсь новини або події. Сьогодні романтичний настрій тільки у вас, і ви навряд чи зможете передати його своїй половинці.

Гороскоп на 28 серпня для Стрільця

Сьогоднішній день обіцяє вам активний відпочинок, який в підсумку принесе відчуття задоволення і приємну фізичну втому. Якщо Стрільців кудись несе, то краще їм піти за своїми поривами, інакше потім будуть себе з'їдати. Стрільці, щоб уникнути різних курйозів залягте на сьогодні на дно.

Гороскоп на 28 серпня для Козерога

Якщо колега на роботі знову спробує вас зачепити, сьогодні можете не ігнорувати її, а відповісти в тому ж тоні. На якийсь час вона від вас відстане. Не дозволяйте всяких дрібниць зіпсувати свій настрій. Сьогодні у Козерогів можливі сварки з протилежною статтю.

Гороскоп на 28 серпня для Водолія

Сміх без причини ознака дуреня, але Водолії знають, чому їм так весело сьогодні. Сьогодні Водолії повинні подружитися з годинником, інакше можуть не встигнути туди, куди дуже треба. Непотрібний день для великих покупок, вони можуть незабаром розчарувати вас.

Гороскоп на 28 серпня для Риб

Риби, спробуйте запитати про те, що вас хвилює у літньої людини, можливо, він допоможе вам знайти відповіді на питання. Риби, не обманюйте тих, хто слабший, адже все таке мінливе на цій землі. Риби, не давайте сьогодні рад, керуючись розумом, інакше люди вважатимуть, що у вас немає серця.

Читайте також