Гороскоп на 30 червня: день, який передбачить розвиток прийдешніх подій

Ілюстративне фото

День, коли необхідно звертати увагу на будь-які знаки, які надсилатиме доля — один із них передбачить розвиток прийдешніх подій.

Небажано їхати далеко від дому, ще краще — залишитися в рідних стінах. Зосередившись на своєму внутрішньому світі, вдасться проаналізувати вчинені останнім часом помилки і намітити шляхи їхнього виправлення. Час також ідеально підходить для звершення вчинку, який давно був запланований, але з якоїсь причини чекав на свій час.

Овен (21.03 — 20.04)

Не рекомендується вірити на слово навіть найближчим людям: з якоїсь — можливо, що не залежить від них, — причини вони можуть ввести вас в оману, самі того не бажаючи.

Телець (21.04 — 21.05)

Не можна нікого обдурювати, навіть якщо вам буде здаватися, що брехня прозвучить заради порятунку: вона зрештою виявиться, а ви потрапите у вкрай неприємне становище.

Близнята (22.05 — 21.06)

Не варто звертати уваги на недоброзичливців і заздрісників, які можуть активізуватися в цей час: зрештою, негативні емоції, які вони відчувають стосовно вас, їхні, а не ваші проблеми.

Рак (22.06 — 22.07)

Заплановані на цей день серйозні професійні справи краще відкласти — тільки даремно витратите час і сили, потрібно зосередитися на підтягуванні "хвостів", які залишилися.

Лев (23.07 — 21.08)

Сьогодні небажано відмовитися від оформлення важливих документів — як професійних, так і на володіння нерухомістю: навіть найменшої помилки, зокрема друкарської, буде досить, щоб він став недійсним.

Діва (22.08 — 23.09)

День несприятливий для романтичних побачень: замість приємного проведення часу — з великою часткою ймовірності — можна отримати сварку, яка затягнеться надовго.

Терези (24.09 — 23.10)

Необхідно поповнити організм енергією, якої він останнім часом відчайдушно потребує. Можна — і треба — прогулятися на свіжому повітрі, позасмагати, пограти в активні ігри.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Не варто вірити компліментам, якими будуть буквально закидати вас представники протилежної статі: і річ не в тому, що ви їх не заслуговуєте — просто мета у підлабузників будуть корислива.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Лінощі і апатію, які можуть відчуватися з самого ранку, необхідно долати навіть через силу — через них можна упустити можливість втілити в життя проєкт своєї мрії.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Сьогодні — як, втім, і завжди — не можна використовувати інших людей задля своєї мети: такий — корисливий — підхід до оточення не кращим чином позначиться на вашому власному житті.

Водолій (21.01 — 18.02)

Взаєморозуміння з людьми з оточення, навіть якщо це не колеги або начальство, а сусіди або просто перехожі, досягти не вдасться, так що не варто і намагатися — краще провести день на самоті.

Риби (19.02 — 20.03)

Важливо звернути увагу на те, що буде дратувати вас в інших людях, — саме ці якості ви на підсвідомому рівні не приймаєте в самих собі, але не можете — чи не хочете — в цьому зізнатися.

Джерело: ТСН

Читайте також