Гороскоп на 30 липня для всіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела

День пройде під девізом: "Навчання — світло, а невчення — тьма".

Будуть підтримуватися отримання знань в будь-якому вигляді: можна записуватися на курси, вступати до вищих навчальних закладів, реєструватися на тренінгах та семінарах. Тим, хто впевнені, що перевершив всі науки, тому гризти їх граніт більше не повинен, зірки рекомендують починати діяти — будь-яка робота в цей час виявиться успішною, інформує ТСН.

Гороскоп на 30 липня для Овнів

Мудрість, яка відкриється у вас уього часу, дозволить наставити на шлях істинний кого завгодно, тому не варто відмовляти тим, хто звернеться за допомогою: для вас це буде нескладно, а людині — підтримка.

Гороскоп на 30 липня для Тельців

Ви, мабуть, єдиний знак, якому активні дії сьогодні протипоказані: краще зайнятися складанням планів на майбутнє і визначенням тактики і стратегії досягнення поставлених цілей.

Гороскоп на 30 липня для Близнят

Тим, хто хоче виконати все заплановане на цей день, важливо не відволікатися на дрібниці, які — як на гріх! — будуть сипатися як з рогу достатку і притягувати до себе вашу увагу.

Гороскоп на 30 липня для Раків

Не варто витрачати сили на те, що цілком можна перенести на завтра, а то й післязавтра, спочатку потрібно звернутися до трудомісткого проекту і тільки потім повернутися до того, що було відкладено.

Гороскоп на 30 липня для Левів

Уважно слухайте все, що говорять люди, навіть якщо буде здаватися, що вас це жодним чином не стосується: так ви зможете дізнатися, що вони про вас думають і, що важливо, що проти вас замишляють.

Гороскоп на 30 липня для Дів

День сприятливий для наведення порядку по всіх усюдах: потрібно зазирнути в шафи і ящики письмового столу, а також домашні шафи і комори, щоб позбутися усього, що давно віджило своє.

Гороскоп на 30 липня для Терезів

Свою думку необхідно висловлювати коректно, не допускаючи невластивих вам різких виразів: довести свою правоту навіть таким — різким — способом вам все одно не вдасться, а репутація постраждає.

Гороскоп на 30 липня для Скорпіонів

День сприятливий для спілкування з приємними людьми — старими друзями або родичами: бесіди з ними стануть не тільки джерелом важливої інформації, але і нададуть душевно-терапевтичний ефект.

Гороскоп на 30 липня для Стрільців

Зірки рекомендують побороти властиві вам — у всякому разі сьогодні — легковажність і розхлябаність: досягти поставленої професійної мети можна буде, тільки налаштувавшись на серйозний лад.

Гороскоп на 30 липня для Козорогів

День сприятливий для особистого життя: сьогодні можна визнаватися в коханні, приймати пропозицію руки і серця, влаштовувати заручини і планувати — або грати — весілля: спільне життя буде довгим і щасливим.

Гороскоп на 30 липня для Водоліїв

Зірки подарують вам удачу в усіх життєвих сферах, але найуспішнішою стане професійна діяльність: можливо цікава пропозиція перейти на нове місце роботи, вигідне у фінансовому відношенні.

Гороскоп на 30 липня для Риб

День сприятливий для відновлення стосунків з людьми з минулого, яких ви — швидше за все, з об'єктивних причин — давно не бачили: зараз складуться умови для зустрічі і примирення.

Читайте також