Гороскоп на 30 травня для усіх знаків Зодіаку: кому посміхнеться удача

Астрологи розповіли, кому пощастить 30 травня, а кого чекають фінансові негаразди.

Козоріг

Несприятливий день. Сьогодні краще бути максимально стриманим в будь-якій ситуації - сильно розвинене честолюбство може привести вас в пастку. Зберігайте самоконтроль, так як справи зажадають від вас максимальної віддачі. Слідкуйте за здоров'ям. Можливо ускладнення хронічних захворювань. Вірогідні віщі сни.

Водолій

День символізує крах надій і планів. Комбінація, вибудувана з великою надією на краще, може обрушитися як картковий будиночок. Чоловіків-Водоліїв чекає розчарування в людині, який до цих пір здавався надійним. Необхідно під час напливу пристрастей проявити витримку і самовладання. Можлива психологічна підтримка з боку малознайомих людей.

Риби

Це день вселенської гармонії, спокою і правильного перебігу подій. Черговий цикл вашої життєвої активності знаменуватиметься ясним свідомістю, умінням правильно направляти свої життєві сили. При наявності достатньої чуйності і ніжності з боку близьких людей ви зрозумієте, чого вам не вистачає для повного щастя в родині і що необхідно змінити в вашому житті на краще.

Овен

Ви зможете знайти вихід зі скрутної ситуації, якщо встигнете вірно оцінити ситуацію і в потрібний час змінити тактику поведінки. Несприятливе розташування планет загрожує ймовірними фінансовими труднощами або непередбаченими витратами. Серйозні перешкоди з боку чиновників або чужі помилки ускладнять просування до мети.

Телець

День нездійснених надій і марних очікувань. Вас чекають помилки в сфері професійної діяльності. Близька людина може дати помилкову пораду. Можливі різкі і раптові перепади в настрої, болісні сни, головні болі або отруєння. Емоційна чутливість може стати причиною неврівноваженості і дратівливості через дрібниці. У сфері інтимних відносин слід уникати неприборканих пристрастей і ризикованих вчинків. Квіти уві сні або наяву - добрий знак, чорна кішка - до прикростей.

Близнюки

Ймовірно, вас чекає удача в сфері професійної діяльності. Не виключено, що сьогодні ви отримаєте гарні ділові пропозиції. Близька людина може дати ділову пораду, або команда однодумців, яка діє разом з вами, знайде можливість для успішного продовження бізнесу. Ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися схваленням його з боку впливових осіб. Звернення за будь-якою фінансовою підтримкою будуть сьогодні задоволені. День вдалий для накопичення грошей, для продовження раніше розпочатих справ і досягнення цілей. Ймовірно, сьогодні від вас буде потрібно прийняття важливих рішень.

Рак

Несприятливий день. Вас чекають помилки в поведінці. Можливі різкі і раптові перепади в настрої. Напоготові повинні бути люди з чутливою нервовою системою, схильні до неврівноваженості і дратівливості через дрібниці. Любителем оригінальності і екстравагантності рекомендується на деякий час стримати свій запал в вираженні індивідуальності. Можливо, вам не вдасться уникнути непотрібних нервових зривів.

Лев

Несприятливе розташування планет загрожує ймовірними фінансовими труднощами або непередбаченими витратами. Серйозні перешкоди з боку чиновників, підступи недоброзичливців або чужі помилки, які ви будете змушені виправляти, ускладнять просування до мети. У любовних відносинах намічається певне піднесення, проте несподіване неприємна звістка змусить на деякий час забути про серцевих захоплення. Зверніть увагу на здоров'я близьких.

Діва

Несприятливий день. Вірогідні фінансові труднощі. Непередбачені витрати, неприємні звістки. Можливий нервовий зрив. Працювати буде важко через серйозні перешкоди і чужі помилки. Уникайте непередбачених ситуацій. Перш, ніж прийняти остаточне рішення, зважте всі «за» і «проти». Можливі віщі сни.

Терези

День несприятливий для активної діяльності. Життєвий потенціал знизиться, що негайно позначиться на професійній діяльності, на відносинах з друзями і на подальшу долю взагалі. Будьте терплячі, не давайте волю негативним емоціям. Сумлінність, вміння переконувати партнера, товариськість допоможуть вам вийти зі скрутного становища.

Скорпіон

Сьогодні можливе зростання життєвих сил, що додасть вам впевненість в своїх силах. День принесе масу задоволень, але намагайтеся не змінювати почуттю міри. Ваші надії і плани можуть підтримати впливові особи і Вищі сили. Вам вдасться уникнути підступів злих і жадібних заздрісників своїм гострим і швидкості реакції.

Стрілець

День вдалий для накопичення грошей, для продовження раніше розпочатих справ і досягнення цілей. Ймовірно, сьогодні від вас буде потрібно прийняття важливих рішень. Не виключено, що ви отримаєте вигідні ділові пропозиції. Близька людина може дати ділову пораду.

Читайте також