Гороскоп на 4 серпня для всіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела

День, коли необхідно залишатися не тільки спокійними та впевненими в собі, а й чесними, інфоррмує ТСН.

Будь-яка брехня, сказана в цей час, рано чи пізно виявиться і в результаті не найкращим чином позначиться на житті — як нинішньому, так і майбутньому. Варто також відмовитися від агресії, злості і заздрощів: вони не залишаться безкарними і обернуться проти тих, хто їх відчуває і виявляє.

Гороскоп на 4 серпня для Овнів

Не варто витрачати час на вирішення професійних питань, все одно практичної користі від цього буде небагато, краще — незважаючи на будній день — зосередитися на неабияк запущених домашніх справах.

Гороскоп на 4 серпня для Тельців
Без наслідків пережити день допоможе таке вже й рідкісне почуття міри, якого рекомендується дотримуватися у всьому, починаючи з харчового раціону і закінчуючи поведінкою — від надмірних емоцій краще відмовитися.

Гороскоп на 4 серпня для Близнят

Найголовніше в цей день — відмовитися від того, що віджило свій вік, чи то взаємини, професійні проєкти або речі — останні, до речі, краще пожертвувати тим, хто їх потребує.

Гороскоп на 4 серпня для Раків

Бажання професійного опонента, з яким у вас не так давно була сварка, визнати свою неправоту і помиритися, буде несподіваним, але приємним сюрпризом — важливо піти йому назустріч.

Гороскоп на 4 серпня для Левів

Цього дня можна знайти спільну мову з будь-яким — навіть найбільш незговірливим і непокірним — партнером по роботі: скористайтеся шансом домовитися і вирішити важливе професійне питання.

Гороскоп на 4 серпня для Дів

День максимально сприятливий для запуску нового проєкту — особливо це стосується тих, чия робота так чи так пов'язана з творчістю, але й представники інших професій осторонь не залишаться.

Гороскоп на 4 серпня для Терезів

Поставивши перед собою мету, важливо йти до неї безпосередньо, не відволікаючись на дрібниці, які час від часу виникатимуть і вимагати до себе уваги, в іншому разі ви ризикуєте весь день топтатися на місці.

Гороскоп на 4 серпня для Скорпіонів

День, коли необхідно бути скромнішими і не демонструвати оточенню власну досконалість і перевагу, навіть якщо об'єктивно вона має місце бути, — людям це гарантовано не сподобається.

Гороскоп на 4 серпня для Стрільців

Головне сьогодні — знати міру в усьому — починаючи від харчування і закінчуючи спілкуванням з оточенням: не варто переходити межу, що відокремлює стриманість від вседозволеності.

Гороскоп на 4 серпня для Козорогів

За першої ж можливості необхідно вирушати на природу: неважливо, буде це поїздка до моря або на дачу в найближчому передмісті — головне, зміна картинки за вікном і необхідне для здоров'я свіже повітря.

Гороскоп на 4 серпня для Водоліїв

Важливо дотримуватися максимальної обережності в поводженні з газовим і електричним обладнанням — за можливості краще взагалі його не вмикати, занадто великий ризик отримати травму.

Гороскоп на 4 серпня для Риб

День сприятливий для проведення фінансових операцій — укладення важливих контрактів і підписання ділових договорів, особливо тих, які розраховані на тривалу перспективу.

 

Читайте також