Гороскоп на 5 квітня для усіх знаків зодіаку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Небажано з'ясовувати стосунки з близькими людьми, це може привести до серйозної і, що важливо, довготривалої серйозної сварки, а в деяких випадках і до розставання. Не рекомендується також втручатися в чужі конфлікти і дозволяти собі уїдливі зауваження і ризиковані жарти на адресу оточення.

Овен 

Навіть якщо люди, яким ви вірите — друзі і колеги — відмовлятимуть вас від поставленої мети, не варто їх слухати: в найближчий час ви можете всерйоз пошкодувати про своє рішення.

Телець

Сварка з близькою людиною винесе на поверхню «піну» — невдоволення стосунками, яке давно збиралося як у вас, так і у неї, а тепер КМО кількість перейде в якість, і воно дасть про себе знати.

Близнята 

Варто бути обережними з людьми, які в цей день несподівано для вас з'являться у вашому оточенні: через свою привабливість і чарівність вони можуть ввести вас в оману і обдурити.

Рак 

Протягом дня вам не раз буде здаватися, що між вами і людьми, які вас оточують, стоїть непробивна стіна нерозуміння, тому рішення важливих питань необхідно відкласти до кращих часів — хоча б, на кілька днів.

Лев

На роботі не рекомендується брати на себе чужі обов'язки, як би вас про це не просили: цілком можливо, що замість законної подяки на вас звалять свої помилки.

Діва

Приваблива пропозиція перейти на нове місце роботи або купити дорогу річ значно нижче своєї ціни, швидше за все, обіцяє прихований брак, так що краще його відхилити.

Терези

В чужі конфлікти, навіть якщо в них вплутані близькі вам люди, краще не втручатися — щоб не отримати здачу одразу з двох сторін, уподібніться мавпі, що спостерігає за сутичкою двох тигрів.

Скорпіон

Від підписання важливих договорів і укладення серйозних угод краще відмовитися, якщо ж такої можливості немає, уважно прочитайте текст, під яким збираєтеся поставити візу.

Стрілець

Не варто спілкуватися з людьми, які викликають у вас негативні емоції, і, вже тим більше, вступати з ними в конфронтацію — енергетичне виснаження гарантоване вам на сто відсотків.

Козоріг

Ваш девіз на цей день — «помірність у всьому»: передусім, це стосується харчування, на яке необхідно звернути особливу увагу, оскільки будь-яке переїдання загрожує нездужанням.

Водолій

Не найкращий час для будь-яких фінансових операцій — від проведення комунальних платежів до відкриття банківських рахунків і депозитів, краще перенести їх на інший день.

Риби

У цей день важливо пам'ятати народну мудрість про те, що слово срібло, а мовчання — золото: через непродумані або сказані в невдалий момент слова можна нажити собі серйозних ворогів.

 

Читайте також