Гороскоп на липень: кому зануритися з головою в любов, а кому зосередитися на кар`єрі?

Фото - ілюстративне

Овен

Липень буде дуже насиченим місяцем для Овна, повним цікавих завдань і зустрічей. Потрібно бути обережним, щоб не зіткнутися з конфліктами - як вдома, так і на роботі.
Любов: вплив Сонця в Раку змусить Овна витрачати багато часу і енергії на сімейні відносини. На жаль, через вплив Меркурія виникне кілька невеликих напружених ситуацій, які можуть зруйнувати хорошу атмосферу. Тому Овнам слід бути обережними, щоб не провокувати і не підігрівати конфлікти. Одиноким Овнам передбачене нове приємне знайомство. Меркурій зробить їх дуже романтичними і посилить їх привабливість.
Кар'єра і гроші: для Овна це буде дуже завантажений час. Незважаючи на гарний настрій, він може бути трохи стурбований тим, що не зможе все встигнути, але хороший план і спокійний підхід до поставлених завдань допоможуть з усім успішно впоратися. Меркурій 9-10 липня утворює з'єднання з Марсом у Леві, в цей час варто звернути увагу на відносини з колегами, оскільки можливі конфлікти чи не на порожньому місці. У фінансовому відношенні в Овна попереду хороший місяць.
Здоров'я: це час, який варто використовувати для поповнення запасів вітаміну D в організмі. Треба якомога більше бувати на свіжому повітрі.

Телець

Липень буде складним місяцем для Тельців. Численні стресові ситуації сильно вплинуть на емоційний стан.
Любов: Сонце в Раку змусить Тельців багато часу проводити з близькими, особливо - з дітьми. Партнер ж може змусити Тельця відчувати себе знехтуваним і відстороненим. Крім того, з'єднання Марса і Меркурія може спровокувати словесну агресію у відносинах. Тому Тельцю не варто забувати про свого партнера, важливо показувати, наскільки він для нього важливий. Після 23 липня Венера внесе в його відносини більше світла і тепла. Самотні Тельці в цьому місяці не зустрінуть нікого цікавого. Навпаки, вони будуть егоцентричні і закриються для оточуючих.
Кар'єра і гроші: липень буде досить спокійним часом в робочій сфері. Прийшов час професійнго «збирання». Телець закриє старі справи, доведе до кінця давно відкладені, і навіть, в буквальному сенсі, приведе в порядок своє робоче місце. Тельці можуть розраховувати в липні на додаткові гроші.
Здоров'я: Телець в липні не буде скаржитися на своє здоров'я. Слід ефективно використовувати цей сприятливий час. Перебувайте побільше на лоні природи, користуйтеся її дарами. Це також ідеальний час, щоб почати займатися спортом на відкритому повітрі.

Близнюки

Для Близнюків липень буде дуже нерівним місяцем, повним проблем.
Любов: Венера і Сонце зроблять початок місяця хорошим часом для серйозних переговорів, розстановки пріоритетів і важливих справ. Остерігайтеся 9 липня, коли Меркурій спровокує конфлікти і непорозуміння. Самотні Близнюки через вплив Марса стануть пристрасними і романтичними. Шанс зустріти другу половинку особливо великий на вашому робочому місці.
Кар'єра і гроші: Пора економити і почати раціонально управляти бюджетом. Розташування планет змусить Близнюків часто відволікатися і навіть манкірувати своїми обов'язками. З'єднання Меркурія з Марсом у Леві може привести до серйозної сварки з босом. У фінансовому відношенні це буде досить слабкий місяць. Більшість планів на відпустку не спрацюють, але це не означає, що ви не зможете повеселитися за менші гроші.
Здоров'я: важкі страви та солодощі - не найкраща ідея. Близнюкам обов'язково варто змінити свій раціон і підхід до харчування в цілому. В іншому випадку ви ризикуєте згодом дістати серйозні проблеми зі здоров'ям.

Рак

Для Рака липень буде дуже вдалим місяцем, протягом якого йому вдасться реалізувати свої плани.
Любов: до 23 липня Сонце буде в знаку Рака, що подарує цьому знаку позитивний настрій і багато енергії. Відносини стануть пріоритетом, кожну вільну хвилину Рак буде присвячувати своїм близьким. Це гарний час, щоб будувати плани на майбутнє, а також відкрити нову главу в ваших стосунках. Самотні Раки НЕ будуть замислюватися про нові стосунки, вони будуть проводити вільний час, інвестуючи в себе і свій саморозвиток.
Кар'єра і гроші: Завдяки Венері, а також впливу Меркурія у Рака є шанс привнести нове в своє життя. Він може почати перспективний проект або взагалі - змінити роботу. Доля буде прихильна, тому тільки від Рака залежить, чи скористається він цим шансом і наскільки успішно. Це гарний час, щоб обговорити свої ідеї з начальством, заодно піднявши питання про підвищення. Рак повинен вірити в себе і свої здібності. На початку другої декади місяця Раку варто бути обережнішими в колективі, так як може спалахнути конфлікт. Однак після 16 липня, завдяки Венері, все повернеться на круги своя. Рак не зіткнеться з додатковими витратами, тому з легкістю зможе витратити зайві гроші на поїздки або інші задоволення.
Здоров'я: в цьому місяці Рак буде дуже відкритим до нового, тому йому слід спробувати вид спорту, до якого він раніше ставився скептично. Взагалі, зверніть особливу увагу на свою фізичну форму.

Лев

Липень буде дуже енергійним місяцем, протягом якого Лев буде зосереджений на діях і готовий до змін.
Любов: Вплив Сонця і Венери змусить Лева навести порядок у відносинах. Він закриє старі глави і відкриється всьому новому. Протистояння Сонця і Плутона ближче до середини місяця змусить Лева вирішити, що немає перешкод, які він не може подолати з партнером, і що він готовий до будь-якого виклику. З іншого боку, вплив Меркурія може зробити як Левів, так і їх партнерів більш агресивними. Самотні Леви безумовно можуть розраховувати на романтичну зустріч, а можливо на щось більше. Планети сприятимуть знайомству з новими людьми і зміцненню відносин.
Кар'єра і гроші: хоча Марс і Меркурій привнесуть безліч нервових ситуацій в професійне життя Лева, він може багато чого досягти. Це час боротьби за себе, час конкуренції і демонстрації своїх достоїнств. У цьому місяці слід зосередитися на творчості, на неординарних ідеях. Слід зберігати впевненість і не здаватися, не боятися труднощів. У фінансовому відношенні це буде гарний час - Лев безумовно може дозволити собі не самі раціональні витрати, проте все ж вимагає проявити обережність і поміркованість.
Здоров'я: в цьому місяці Леву захочеться зробити багато, але на все не вистачить часу. Не можна нехтувати сном, так як в якийсь момент ви можете розгубити сили і ентузіазм.

Діва

Для Діви липень буде дуже сприятливим в емоційній і професійній сферах.
Любов: Сонце і Венера подарують Діві багато енергії і бажання проводити весь вільний час з партнером. Всі турботи відійдуть в сторону. Це час для прийняття важливих рішень щодо майбутніх відносин. Діва повинна бути обережна, щоб уникнути імпульсивних висловлювань, так як Меркурій і Марс легко розсердять будь-якого з партнерів. Самотні Діви мають шанс познайомитися з ким-небудь цікавим на роботі. Спільні завдання для виконання наблизять до іншої людини і змусять поглянути на неї по новому.
Кар'єра і гроші: планети будуть максимально сприяти професійному розвитку Діви. Вона може стати дуже успішною в професійному плані, якщо не побоїться говорити про свої ідеї. Липень може стати поворотним моментом, але потрібно багато працювати, щоб домогтися успіху. На щастя, можна буде розраховувати на підтримку з боку партнера. Марс зробить Діву більш впевненою, а Венера поліпшить комунікативні навички. Тому ніщо не завадить досягненню наміченої мети.
Здоров'я: в цьому місяці Діва буде трохи втомленою. Слід проявляти обережність, щоб не отримати проблеми з горлом через кондиціонери. У разі виникнення проблем не варто їх недооцінювати, потрібно якомога швидше починати приймати ліки. Перебування на сонці зміцнить імунітет.

Терези

Терезів чекає кілька складних ситуацій. На щастя, можна буде вийти з них неушкодженими.
Любов: у відносинах Терезів чекають суперечки і сварки. Вони будуть поглинені роботою, а тому можуть знехтувати своїм партнером. Меркурій і Марс можуть легко змусити Терези вибухнути, втратити контроль над емоціями. Крім того, Сонце в Раку змусить Терезів по-іншому підійти до сімейного бюджету, що також не буде відповідати планам партнера. У самотніх Терезів не буде ні часу, ні бажання для нових знайомств і відносин. У вільний час вони будуть міркувати про свою роботу і кар'єру.
Кар'єра і гроші: Терезам належить багато роботи. До того ж можуть виникнути конфлікти з колегами по роботі, і навіть заспокійливу дія Венери не допоможе стримати негативні емоції. До того ж Терезам буде складно зосередитися, що помітить начальство. Обов'язково варто звернути свою енергію на покладені на вас обов'язки, а не на відносини з іншими співробітниками. В іншому випадку ви ризикуєте нажити ворогів.
Здоров'я: будьте гранично уважні до харчування, відмовтеся від «сміттєвої» їжі і введіть в свій раціон більше свіжих овочів.

Скорпіон

Для Скорпіонів липень буде дуже енергійним, напруженим місяцем, протягом якого їх чекають багато змін.
Любов: велика кількість енергії змусить Скорпіона будувати плани на майбутнє, особливо - пов'язані з фінансами і управлінням сімейним бюджетом. У нього буде багато ідей, і Меркурій "подарує крила». Ще цей час зустрічей з друзями. Самотні Скорпіони будуть відкриті для нової любові і відносин. Марс зробить їх пристрасними і романтичними, а Сонце подарує гарний настрій. Слід використовувати цей час для флірту і побудови відносин.
Кар'єра і гроші: хоча Скорпіону буде складно зосередитися на своїх робочих обов'язках, на щастя, нічого поганого не станеться. Це гарний час, щоб розібратися в старих справах. Не варто розраховувати на додатковий дохід або бонуси в цьому місяці.
Здоров'я: Скорпіону слід бути обережним з харчуванням і варто здати загальні аналізи, перевірити здоров'я.

Стрілець

Для Стрільців липень буде хорошим місяцем для роботи над своїми відносинами і фінансами.
Любов: Атмосфера між Стрільцем і його партнером буде дуже хорошою. Юпітер змусить проявляти співчуття, турботу і заступництво. Тому відносини розквітнуть і вийдуть на новий рівень. Самотні Стрільці можуть розраховувати на цікаву зустріч, однак вона стане початком для міцної дружби, а не любові.
Кар'єра і гроші: Сонце в Раку змусить Стрільця нарешті позбутися від кредитів і заборгованостей. Якщо не вдасться зробити це відразу, він і його партнер складуть хороший план для погашення, що привнесе внутрішній спокій. Меркурій і Марс подарують енергію для дій. З іншого боку, остерігайтеся хаотичності в своїх діях і дій недоброзичливця. З фінансової точки зору це буде дуже хороший місяць. Є шанс за непогані гроші взяти участь в новому перспективному проекті.
Здоров'я: в липні Стрільцеві слід побоюватися всіх видів травм, особливо на заходах і зборах. Крім того, йому слід більше часу відпочивати. Це безумовно не найкращий час для інтенсивних занять спортом і виснажливих тренувань.

Козеріг

Для зодіакального Козерога липень буде досить складним місяцем, повним перипетій.
Любов: з одного боку, Юпітер зробить Козерога романтичним і відкритим для свого партнера, але з іншого боку, Меркурій і Марс додадуть йому дратівливості. Тому у відносинах його чекають дуже нервові часи. Слід максимально контролювати себе, щоб не провокувати непотрібні сварки. У цьому кілька допоможе Венера. Самотні Козероги повинні бути відкриті для зустрічей з новими людьми - завдяки цьому у них є шанс зустріти когось особливого, хто залишиться в їх житті надовго. Фліртуйте і веселіться.
Кар'єра і гроші: початок місяця, завдяки впливу Меркурія у Львові, - хороший час для переговорів і підписання важливих контрактів. Все повинно йти гладко, як і планувалося. Однак в середині місяця на роботі можуть виникнути досить великі конфлікти. Зате з фінансами буде добре - вас чекають додаткові значні гроші.
Здоров'я: Козерогу може загрожувати незначна бактеріальна інфекція. Головне почати реагувати на ранньому етапі захворювання. Важливо з розумінням ставитися до свого тіла і не недооцінювати перші симптоми.

Водолій

Для Водоліїв липень в цілому буде непоганим місяцем, проте цьому знаку потрібно бути уважним до свого здоров'я.
Любов: планети допоможуть вам навести порядок у своєму житті, «розгребти» старі проблеми. У самотнього Водолія є шанс познайомитися з новою людиною - Марс буде заохочувати пристрасть, а Юпітер принесе удачу. Однак це буде шанс на швидкоплинний роман, а не на тривалі відносини.
Кар'єра і гроші: Сонце в Раку змусить Водолія серйозно поглянути на свої фінанси. Липень буде не кращим часом для розмови з начальством про підвищення або набирання. Ви також будете схильні відволікатися і помилятися, тому, щоб уникнути проблем, ретельно плануйте свої дії.
Здоров'я: вплив Сонця, яке буде в Тріне до Нептуну, дозволить, зокрема, знайти потрібного медичного фахівця, який зможе вирішити давно турбує вас проблему зі здоров'ям. Дадуться взнаки старі травми і загальні болі. Тому дуже важливо, щоб Водолій не відкладав візит до лікаря.

Риби

Липень для Риб буде досить нерівним місяцем. У відносинах все буде складатися добре, а ось здоров'ю слід приділити підвищену увагу.
Любов: Сонце в Раку наповнить Риб внутрішнім теплом і спокоєм. Має бути час позитивних переживань і сімейних зустрічей, під час яких буде можливість проявити дбайливість. Це допоможе зблизитися з коханими. У Риб буде можливість «повернутися в минуле» і завершити минулий, негативну, главу у відносинах. Одиноким Рибам Юпітер і Венера дадуть шанс зустріти людину з такими ж життєвими пріоритетами, що і у них.
Кар'єра і гроші: перша половина липня буде досить напруженою, тому що Риби зосередять свою енергію на сімейних, а не професійних питаннях, на шкоду останнім. На щастя, у другій половині липня, завдяки впливу Венери в Раку, ділова активність стихне. У фінансовому відношенні це буде гарний час. Є велика можливість, що начальник нарешті винагородить вас за попередні досягнення.
Здоров'я: імунна система Риб може бути ослаблена, особливо обережними слід бути в приміщеннях з кондиціонерами.

Читайте також