Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня 2021 року для всіх знаків зодіаку

Фото - ілюстративне

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Овнів:

Астропрогноз для Овнів на тиждень з 3 по 9 травня каже, що важливі справи, які ви відкладали на потім, краще завершити зараз. Зате з чистою душею будете відпочивати у вихідні дні! Не варто зловживати алкоголем, від цього ваше самопочуття може різко погіршитися.

Любовний гороскоп для Овнів на тиждень з 3 по 9 травня каже, що вільні представники знаку можуть познайомитися з цікавою людиною. Якщо хочете справити хороше враження, будьте собою. Сімейні пари можуть сваритися через різні погляди на виховання дітей.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Тельців:

Зірки для Тельців на тиждень з 3 по 9 травня радять не робити зайвих рухів тіла зараз. Навчіться делегувати! Можуть підвести друзі: будьте готові до несподіваних сюрпризів. Не беріться за нову роботу, поки не буде завершено старі проекти. Розраховувати доведеться тільки на себе.

Любовний гороскоп для Тельців на тиждень говорить, що цей час вразить вас новим знайомством, яке може привести до романтичних наслідків. Не варто намагатися сісти на два стільці одночасно, від цього тільки постраждаєте.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Близнюків:

Зодіак для Близнюків на тиждень з 3 по 9 травня каже, що зараз починається прекрасна пора для будь-яких переговорів і примирень. Навіть дуже образливі люди сьогодні вас пробачать, якщо правильно попросити про це. Не хвилюйтеся через те, хто і що про вас подумає, поки здоровий егоїзм піде на користь.

Любовний гороскоп на тиждень для Близнюків говорить, що друга половинка може здивувати вас нелогічним на перший погляд вчинком, але пізніше ви зрозумієте, до чого все це. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. На вихідних влаштуйте собі пікнік на природі.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Раків:

Місяць для Раків на тиждень з 3 по 9 травня каже, що прийшов час попрацювати над помилками. Визнайте свої прогалини, якщо вони є, і не соромтеся просити про допомогу знаючих людей. Не варто наступати на ті ж граблі у всіх сферах життя, розраховуючи на інший результат — дива не буде.

Любовний гороскоп на тиждень для Раків каже, що ви знаєте, чого хочете і що можете запропонувати. Нехай ваші пріоритети в житті допоможуть і в романтичних стосунках. Іноді краще і корисніше тримати язик за зубами.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Левів:

Загальний гороскоп для Левів на тиждень з 3 по 9 травня попереджає, що удача зараз буде не на вашому боці. Але незабаром ситуація стабілізується. З 6 травня чекайте фінансових надходжень, які ви вже не сподівалися отримати. Справи різко підуть вгору.

Любовний гороскоп для Левів на тиждень говорить, що в цей час вам знадобиться проявити повну віддачу у відносинах. Ваше лібідо важко не помітити, тому краще звертатися трохи спокійніше. Не варто ревнувати другу половинку.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Дів:

Астропрогноз для Дів на тиждень з 3 по 9 травня попереджає, що в даний період у вас все буде виходити. При цьому не знадобиться докладати суттєвих зусиль. Не турбуйтеся через плітки навколо вашої персони, думка заздрісників ніяк вам не зашкодить.

Любовний гороскоп на тиждень для Дев каже, що друга половинка порадує вас приємним сюрпризом. Ви надихнути, дізнавшись, якими теплими почуттями до вас наповнена кохана людина. З'явиться багато приводів для гордості.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Терезів:

Зірки для Терезів на тиждень з 3 по 9 травня радять не витрачати час і енергію даремно. Якщо від якихось справ можна відмовитися, зробіть це. Не квапте події і не наганяйте паніку на себе і близьких. Вдалий збіг обставин розставить всі крапки над "і".

Любовний гороскоп на тиждень для Терезів говорить, що не можна пускати сторонніх у своє особисте життя, інакше дуже про це пошкодуєте, коли дізнаєтеся, що той, кого ви вважали другом, за спиною у вас розводить плітки.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Скорпіонів:

Зодіак для Скорпіонів на тиждень з 3 по 9 травня радить всі важливі зустрічі в цей період планувати на ранкові години. Вони будуть найбільш продуктивними. Якщо вам не відкривають одні двері, — слід постукати в інші, а не битися, як риба об лід.

Любовний гороскоп на тиждень для Скорпіонів каже, що в стосунках з коханою людиною потрібно бути менш нав'язливими. Не зліться на те, що щось йде не за вашим планом. Вірте в свої сили, адже друга половинка дуже на вас розраховує в особистих питаннях.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Стрільців:

Місяць для Стрільців на тиждень з 3 по 9 травня каже, що якщо ви хочете змінити щось у своєму житті, поки відкладіть зміни. В даний період, навпаки, краще залягти на дно. На роботі не тягніть ковдру на себе, якщо не хочете нажити ворогів.

Любовний гороскоп Стрільців на тиждень говорить, що кохана людина знайде тисячу і один спосіб здивувати вас. Не переставайте вносити в свої відносини романтику, тільки від вас залежить, наскільки полум'яна ваша пристрасть.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Козерогів:

Загальний гороскоп для Козерогів на тиждень з 3 по 9 травня каже, що зараз на роботі вас чекає напружений час. Завдань буде багато, а ось часу для їх виконання — не дуже. Намагайтеся сприймати все це спокійно і без зайвих емоцій. Коли треба — попрацюйте в свій вільний час, де виходить — спростіть собі життя.

Любовний гороскоп для Козерогів на тиждень говорить, що друга половинка проявить до вас турботу і переживання. Не варто грати на чиїхось почуттях, тому що кохана людина приймає близько до серця всі ваші скарги.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Водоліїв:

Астропрогноз для Водоліїв на тиждень з 3 по 9 травня радить не метушитися даремно! Будьте уважні: великий ризик того, що вас підведе хтось із близьких. Перевіряйте інформацію, що надходить дуже уважно, щоб не допустити прорахунків і помилок в підписанні договорів. В кінці вас тижня чекає приємна новина.

Любовний гороскоп для Водоліїв на тиждень говорить, що вам варто бути більш наполегливими, якщо не хочете сваритися з коханою людиною. Якщо дорожите другою половинкою, не забувайте про це говорити.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 травня для Риб:

Зірки для Риб на тиждень з 3 по 9 травня кажуть, що домашні справи і все, пов'язане з будинком, зараз вийде на передній план. Уважніше слідкуйте за власним здоров'ям. Не проявляйте слабкість і емоції на роботі, інакше потім вами можуть на цьому грунті маніпулювати. Везіння і успіх на вашому боці.

Любовний гороскоп для Риб на тиждень говорить, варто прислухатися до думки другої половинки. Не поводьтеся по-хамськи, інакше це призведе до конфлікту. Сплануйте на вихідні відпочинок за містом.

Джерело: Хочу

Читайте також