Гороскоп на завтра 9 липня для всіх знаків Зодіаку

Іілюстроване фото

9 липня день, коли разом з безпросвітними ночами, коли Місяця не видно в небі, людська енергетика слабшає, а сили виснажуються

Час несприятливий для роботи, бізнесу і фінансових операцій, тому їх краще перенести. Не можна як починати нові справи, так і завершувати старі — серйозна помилка, якої легко припуститися в цей час, поставить під удар будь-який проєкт. Небажано також брати і давати гроші в борг — з їхнім поверненням можуть виникнути серйозні проблеми.

Гороскоп на 9 липня для Овнів

Небажано брати участь в плітках, в які вас посилено втягувати навколишні: в такому разі краще відмовчатися і відійти вбік, інакше можна зіпсувати взаємини з тим, кого будуть обговорювати.

Гороскоп на 9 липня для Тельців

Під час оформлення фінансових документів сьогодні необхідно проявляти максимальну обережність, а ще краще перенести цю процедуру на інший — більш сприятливий — день.

Гороскоп на 9 липня для Близнят

Не варто реагувати на недружні випади з боку інших — негативно налаштованих стосовно вас — людей: поставити їх на місце ви все одно не зможете, а витрачені нерви не відновите.

Гороскоп на 9 липня для Раків

Від зустрічі з діловими партнерами сьогодні краще відмовитися — досягти з ними домовленості не вдасться, навпаки, можуть виникнути серйозні розбіжності, які згодом завадять спільній роботі.

Гороскоп на 9 липня для Левів

Займаючись примиренням різних сторін конфлікту, в якому беруть участь близькі вам люди, докладіть максимум дипломатичних здібностей, щоб не підтримати когось одного, інакше у всьому звинуватять вас.

Гороскоп на 9 липня для Дів

Особливої обережності сьогодні вимагатимуть гроші — витрачати їх необхідно економно, не піддаючись бажанню скупити все, на що дивляться очі, інакше ви виб'єтеся з бюджету і змушені будете відмовити собі в найнеобхіднішому.

Гороскоп на 9 липня для Терезів

За  жодних умов не можна вступати в суперечки з начальством: навіть якщо вам здається, що правда на вашому боці, утримайтеся від сперечань — начальство це неодмінно відзначить і віддячить.

Гороскоп на 9 липня для Скорпіонів

Негативну енергію бажано виплеснути в яке-небудь суспільно корисне заняття — наприклад, зробити генеральне прибирання в будинку або присвятити вільний час роботі в саду.

Гороскоп на 9 липня для Стрільців

Тим з вас, хто, як і раніше, ходить на роботу в офіс, сьогодні краще взяти відгул і відсидітися вдома: чим менше ви будете спілкуватися з оточенням — особливо незнайомими людьми — тим краще.

Гороскоп на 9 липня для Козорогів

Вам сьогодні необхідно продемонструвати здібності, в яких вам немає рівних: необхідно тримати все — включаючи справи і емоції — під контролем, тільки так можна буде уникнути неприємних наслідків.

Гороскоп на 9 липня для Водоліїв

Ослаблена енергетика цього дня не дозволить стати до серйозних справ, тому — зрозуміло, якщо у вас з'явиться така можливість — присвятіть його відпочинку, краще — пасивному.

Гороскоп на 9 липня для Риб

Небажано вирушати в похід магазинами: грошей буде витрачено багато, а придбані речі навряд чи потішать — швидше за все, вони виявляться бракованими або за найближчого розгляду просто не сподобаються.

Читайте також