Гороскоп невірності: як зраджують різні знаки Зодіаку

Якщо Діва зраджує, то відразу ж починає критикувати свого партнера, вказуючи на його недоліки. Водолію хочеться більше свободи, а Терези раз у раз чепуряться.

Отож, як ймовірно, буде поводитися ваш партнер, якщо заведе любов на стороні!

Овен стає дуже галасливим

Якщо Овни зраджують, значить ви приділяєте їм мало уваги. Другий варіант – вони за щось вам мстять.

Чоловік-Овен без жодної видимої причини вдасться до словесних образа, а жінка підніме шум, буде сперечатися і дорікати, що ви вже не такі, як раніше. Якщо на когось з них чекає зустріч з коханцем, вони йдуть з дому в поспіху.

Телець змінює звички

Інтрижки Тельців викликані монотонністю поточних стосунків, а також сильним сексуальним потягом до когось нового. Хоч вони і майстри приховувати свої емоції, але раптова і надмірна заклопотаність своєю зовнішністю (покупка нового вбрання або абонемента в тренажерний зал) відразу ж їх видають.

Зміна звичок, часті виходи в світ і спроби заховати телефон – все це повинно викликати підозри.

У Близнюків завжди є алібі

Близнюки зраджують тільки в тому випадку, якщо у них немає шансу бути спійманими або їм байдужі нинішній стан стосунків. Коли вони зраджують, то стають дуже хитрими, думають максимально швидко і стежать за кожним своїм рухом. А ще вони просять своїх друзів збрехати заради них.

Будучи впевненими, що їх не спіймають, вони ведуть себе спокійно. Якщо ж ви приготували їм пастку і задаєте несподівані питання, то у вас є великі шанси вивести їх на чисту воду.

Рак відступає

Не існує якогось універсального пояснення, чому Раки зраджують. Показником їх невірності служать часті відмовки зайнятися коханням, мотивовані втомою або великою кількістю справ, які потрібно зробити.

Будьте пильні, якщо Рак починає витрачатися, але ви не знаєте на що.

Лев балує партнера

Як правило, Леви зраджують заради фізичної близькості. У разі своєї невірності вони прикидаються, що все в порядку. Народжені під цим знаком відразу ж стають ідеальними партнерами: чоловік балує кохану, а жінка готує улюблені страви партнера і завжди виглядає сліпуче.

Лев ніколи не визнає подружню зраду – навіть якщо ви застанете його на гарячому, він все одно буде стверджувати, що це не те, що ви подумали.

Діва свариться

Діви зраджують, тільки якщо вони глибоко розчаровані в партнері і не хочуть продовжувати з ним стосунки, проте ще не вирішили, як саме розлучитися.

Зраджуючи, Діва завжди забезпечує собі алібі. Вона провокує і критикує партнера, постійно вказуючи на його недоліки. Якщо Діва-жінка раптом починає відмовлятися від близькості, це повинно змусити вас задуматися.

Терези поводяться як закохані підлітки

Терези теж можуть зражувати, але їх зрада говорить про те, що вони знову закохалися. У таких випадках представники цього знака поводяться як підлітки.

Вони часто приймають душ, переодягаються і дивляться на себе в дзеркало. Вони роблять все можливе, щоб приховати свою інтрижку, але якщо партнер все ж дізнається правду, то Терези скажуть, що це був всього лише флірт.

Скорпіон будує плани

Причиною невірності Скорпіона може бути багато різних речей. Але якщо він зраджує, то вірить в здатність приховати всі сліди. Його зрада майже непомітна.

Чоловік-Скорпіон буде регулярно займатися коханням зі своєю партнеркою, не втрачаючи до неї інтересу. Жінку ж обов’язково видасть її погляд, але вона все одно буде ревнувати і перевіряти партнера.

Стрілець часто сперечається

Стрільці зраджують, якщо вони нещасливі або коли в стосунках їм не вистачає фізичної близькості.

Чоловіки філософствують і говорять про монотонність, а жінки вимагають рівності. Але перш ніж їх партнер переконається в своїх підозрах, вони самі у всьому йому зізнаються.

Водолій сам зізнається в зраді

Водолії рідко зраджують, але якщо роблять це, то частіше за все зізнаються партнеру в невірності. Їх видає відсутність інтересу до стосунків, неоднозначні висловлювання про спільне майбутнє і пропозицію перейти до вільних стосунків або зробити перерву.

Жінка-Водолій скаже, що потребує друзів і спілкування, і буде вести себе агресивно.

Риби поводяться непослідовно

Представники цього знака Зодіаку вміють приховувати свою зраду, хоча невірність з їхнього боку – це виняток із правил.

Джерело

Читайте також