Господарські будівлі та літня кухня: на Різдво на Рівненщині було 4 пожежі

Учора, 7-го січня, на Різдво Христове, у Рівненській області надзвичайники гасили 4 пожежі. Про це повідомили в обласному ГУ ДСНС.

Так, вчора зранку у Володимирці у приватному господарстві вогонь знищив 1.5м³ твердого палива, покриття прибудови господарської будівлі (дерев’яна, крита шифером по деревяній обрешітці, розміром 6х2м). Рятувальники врятували господарчу споруду. Причина та збитки встановлюються.

О 3:40 в селі Боремель на Дубенщині вогнем знищено покриття на площі 100 м.кв. господарської будівлі (цегляна, крита шифером по дерев'яній обрешітці, розміром 20х5м), 5 тонн сіна, пошкоджено перекриття на площі 70 м.кв. Врятовано прибудований гараж та житловий будинок. Причина та збитки встановлюються.

У Князівці на Березнівщині у пожежі знищено 80 м.кв господарської будівлі (блочна з дерев’яними прибудовами, крита шифером, розміром 30х5 м.) 2 м.куб дров, 1,5 м.куб пиломатеріалів. Врятовано частину господарської будівлі на площі 80 м.кв та поруч розташований житловий будинок. Причина та збитки встановлюються.

А на світанку в селі Пяннє Острожецької громади у пожежі знищено пральну машину, електричну духову шафу, пошкоджено (закопчено) стелю та стіни кімнати літньої кухні (цегляна, крита шифером, розміром 6х8м). Врятовано будівлю літньої кухні. Причина та збитки встановлюються.

Читайте також