"Ідеальна зброя пристрасті": у Рівне завітає театр-студія імпровізації

У Рівне знову завітає театр-студія імпровізації "Чорний квадрат". Учасники покажуть виставу про складнощі і радощі спільного життя, розумінь і непорозумінь. Як розповісти коханому, про що розповідати не хочеться? Які «скелети в шафі» живуть у багатьох пар?

На глядачів чекає «любовний настрій». Герої - ми з вами. У цьому спектаклі зрада є. У цьому спектаклі зради немає. Багато зраджують один одному, але перш за все - самим собі. Вистава про складнощі і про радощі спільного життя. Розумінь і непорозумінь. Як розповісти коханому, про що розповідати не хочеться? Які «скелети в шафі» живуть у багатьох пар? Що в бажаннях зворушливе і ніжне, а що - смішне і дивне?

Вистава грається тонким, але веселим і смішним стилем. Жирні і пікантні жарти, а також відмінні акторські роботи. Єдине, що може перешкодити зрозуміти цей спектакль - хворобливе ставлення до сексуальної теми. Новий хіт від авторів вистави «Хто кого хоче?» - Олексія Курилко та Ірини Когут. Колись давно ці етюди жили в різних спектаклях. Але тепер вони зустрілися, щоб вийшло цілісне і «смачне» творіння - смачного!".

Бронювання квитків за номером 0976452110  та на сайті rivne.karabas/com.

 

Читайте також