Ідеї весняного манікюру 2020

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Красивий та стильний манікюр завжди супроводжує сучасних жінок – на роботі, у побуті, на відпочинку та урочистих заходах. Доглянуті нігті стали ознакою вишуканості. Попри те, що манікюр – це вияв індивідуальності та фантазії жінки, можна виокремити популярні тренди на весну 2020 року.

Написи на нігтях

Не складні, каліграфічні надписи на нігтях стануть ефектною родзинкою весняного манікюру. Починаючи від слоганів і закінчуючи зізнаннями у коханні – будь який текст цікавого шрифту приверне увагу до Ваших нігтиків.

Фото - вільні джерела

Градієнтний манікюр

Градація кольору може бути як на всю нігтьову пластину, так і частково, у вигляді острова. Яскравий колір від темного до світлого відтінку тримає свою популярність уже кілька сезонів.

Фото - вільні джерела

Мінімалізм

Мінімалістичні деталі виконані у пастельних або холодних відтінках зроблять ваш манікюр універсальним та вишуканим. Геометричні фігури, сітка, міні-малюнки, орігамі – все це є невід’ємною частиною стилю мінімалізм, що такий популярний у 2020 році.

Фото - вільні джерела

Френч

Золота класика манікюру – французький френч – ніколи не вийде з моди. Для того, щоб урізноманітнити традиційний варіант можна додати сучасних деталей, наприклад, геометричні форми.

Фото - відкриті джерела

Флористика та рослинні мотиви

Цієї весни популярним орнаментом на нігті будуть різноманітні зображення рослин та квітів. Кольори можуть бути як ніжні, так і яскраві, кислотні та темні, насичені.

Фото - вільні джерела

Соковиті фарби

Після холодної сірої зими та рукавичок хочеться, щоб нігті були яскраві та привертали увагу. Такого ефекту можна досягти за допомогою яскравих кольорів. Жовтий, рожевий, фіолетовий, помаранчевий - чим яскравіше, тим краще. Відпустіть себе та експериментуйте!

Фото - вільні джерела

Читайте також