Із проблемами та ідеями рівняни можуть звернутись у приймальню «Рівне Разом»

Відтепер рівняни зі своїми проблемами, конструктивними пропозиціями та ідеями можуть звернутись у приймальню громадської організації «Рівне Разом». Донині сконтактувати із волонтерами або головою ГО Віктором Шакирзяном можна було через сайт або ж через представників у наметах організації. Тому на численні прохання та звернення, «Рівне Разом» відкрила свою громадську приймальню. Вона знаходиться за адресою: вулиця Соборна, 13.

Усі звернення реєструються у електронній базі. За словами волонтерів, такий спосіб взаємодії із рівнянами та побудови роботи допомагає оперативно реагувати на кожне прохання. За короткий час роботи приймальні, надійшло більше тисячі заяв. У зв’язку із пандемією коронавірусу, більшість звернень розглядають дистанційно. Для вирішення особливо гострих та нагальних питань рівнян запрошують на особистий прийом до голови громадської організації «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна.

Окрім того, у громадській приймальні ГО «Рівне Разом» можна отримати безоплатну юридичну допомогу, консультації стосовно пенсій, пільг, субсидій, допомоги учасникам АТО/ООС тощо. Прийом звернень і запис на прийом відбуваються у громадській приймальні за адресою: вулиця Соборна, 13 або за номером телефону - 0687295556.

Волонтери «Рівне Разом» розповіли, що вони оперативно розглядають і опрацьовують кожне звернення. Додали, що лише спільними зусиллями можна здолати всі труднощі та зробити Рівне успішним і привітним для кожного містянина та гостей.

 

Читайте також