Із Вараша в Млинів: поліцейські виявили викрадений автомобіль

Викрадений у Вараші «Nissan» дільничний офіцер виявив на Млинівщині.

Про викрадення транспортного засобу до поліції шостого листопада повідомила 45-річна жителька Вараша. Жінка припаркувала «Nissan Qashqai», який належить її чоловіку, на подвір’ї будинку напередодні ввечері, а вранці авто вже не виявила.

Поліцейські за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України та на його пошуки орієнтували особовий склад поліції.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, 14 листопада, близько 16 години дільничний офіцер поліції Млинівського відділення Іван Луцук прибув у село Топілля на виклик. На вулиці Лісова поблизу млина він помітив підозрілий автомобіль. Коли підійшов ближче, з’ясувалося, що в іномарці відсутні всі колеса, розбите скло у водійських дверцятах, а номерні знаки зняті та лежать у салоні. За ними дільничний встановив, що автомобіль перебуває у розшуку.

Працівники поліції проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб зловмисників, які викрали транспортний засіб. Автомобіль нині перебуває на спецмайданчику у Вараші. Наразі триває досудове розслідування.

 

Читайте також