Католицьке Різдво 2021: гарні привітання зі святом

Католицьке Різдво відзначають 25 грудня. У 2021 році це свято припадає на суботу. У цей день заведено вітати всіх рідних і друзів, які є християнами західного обряду.

Підготували для вас короткі привітання з католицьким Різдвом. Надішліть вірянам найкраще поздоровлення!

Привітання з католицьким Різдвом

Хай звучить колядка в хаті,

Радість хай накриє вас.

Я з Різдвом вітаю щиро

В цей величний, славний час.

Миру вам, тепла лиш в душах,

Позитиву у житті,

Вихор щастя хай закружить

В неймовірнім віражі.

***

Вітаю всіх добрих, правовірних католиків зі світлим святом Різдва. Нехай наш великий Господь не залишить ваші будинки, береже ваші сім'ї та наповнює душі смиренням, вдячністю і вірою. Нехай світло, і тепло людської доброти зігріває вас в це святе свято. Даруйте близьким щастя, увага, щиру любов і чисті посмішки. З Різдвом!

***

Бажаю зібратися з сім'єю біля каміна, в теплих светрах з оленями, попиваючи гарячий глінтвейн. Розгортати подарунки під ялинкою, кожен раз дивуючись, як виконується бажання. В теплих обіймах, сховавшись під пледом, за переглядом улюбленого фільму, насолодитися ввечері в колі найрідніших. З Католицьким Різдвом!

***

Привітання шлю з Різдвом

І бажаю миру в хаті,

Щоб були ви у сім’ї

І щасливі і багаті.

Хай прекрасне, світле свято

Шле добро, благословення,

Хай здійснять мрії ваші,

Не покине хай натхнення.

***

Зі святом Різдва Христового! Нехай в цей день відкриються ворота небес, і в ваш будинок прийде блага звістка. Нехай на душі стане світло, і на вас зійде Божа благодать і теплота. Нехай ваша дружна сім'я живе в достатку, і стіл ломиться від ласощів. Щоб ангели-хранителі берегли Вас, вашу сім'ю і близьких. Щоб друзі були поруч, і ви завжди відчували їх опору, підтримку і любов. Щоб колеги розуміли, і працювалося радісно, в атмосфері взаємної поваги і розуміння. У цей день від чистого серця бажаю вам душевного спокою і доброти. З Різдвом!

***

Вітаю з чарівним святом – Католицьким Різдвом! Нехай різдвяна зірка освітлює ваш шлях і допоможе у виконанні всіх заповітних бажань. Нехай у вашому домі завжди панують затишок, гармонія, достаток, щастя і любов.

***

Нехай це Різдво подарує тобі сотні радісних хвилин, багато добра і благих вістей, душевних розмов з близькими й, звичайно, принесе міцне здоров'я тобі та всій родині! Нехай кожна мить буде наповнене безмежним щастям і любов'ю!

Читайте також