Катували та вимагали переписати квартиру та авто: з`явилися деталі злочину, що стався на Рівненщині

У ході проведення досудового розслідування за фактами побиття та незаконного позбавлення волі 56-річного рівнянина слідчі встановили в діях осіб, причетних до скоєних злочинів, ознаки ще двох кримінальних правопорушень.

Поліцейські з’ясували, що 15 січня близько трьох годин троє зловмисників утримували чоловіка у сараї та наносили тілесні ушкодження, вимагаючи  у потерпілого гроші, а також переписати на них квартиру та автомобіль. За фактом вимагання відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу України. Також нападники відібрали у потерпілого мобільний телефон та понад 700 гривень. Вирішується питання про кваліфікацію їхніх злочинних дій за частиною 2 статті 186 КК України (грабіж). 

Крім того, слідчі Рівненського відділу поліції частину 1 статті 125 Кримінального кодексу України перекваліфікували на частину 1 статті 122 ККУ (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Однак остаточна правова кваліфікація буде визначена після результатів судово-медичної експертизи, яка встановить ступінь тяжкості тілесних ушкоджень.
Слідчі дії тривають.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 

Читайте також