Хлопець з Рівненщини візьме участь у популярному співочому шоу (ФОТО)

Зараз на телеканалі "1+1" йде 5-ий випуск восьмого сезону телевізійного талант-шоу "Голос країни", у якому змагаються співаки за звання найкращого в Україні. 

Наразі триває перший етап шоу - "Вибір наосліп", де тренери, не бачачи співаків, роблять свій вибір - обертатися до учасника чи ні. Якщо тренер повертається, це означає, що він обирає його і хоче бачити у своїй команді. До слова, цей етап є найбільш непередбачуваним та емоційним.

Нагадаємо, що «Голос країни» — це телевізійне співоче талант-шоу, головною відмінністю якого є те, що участь у шоу забезпечують насамперед вокальні здібності та талант; а зовнішність і вік учасників мають вторинне значення.

Щойно на сцені "Голосу країни-8", аби підкорити тренерів, виступив молодий співак з міста Березного, що на Рівненщині, Давид Стеблюк. Він виступив із піснею гурту «ВВ» - Колискова. Його проникливий спів вразив тренерів Тіну Кароль та Сергія Бабкіна, які і обернули свої крісла до співака. Відтак, перед Давидом постав вибір, кого з них обрати собі у наставники. В результаті, він обрав команду Сергія Бабкіна.

До речі, у Березному Давид є справжньою зіркою, адже його знають усі. Співака часто запрошують виступати на різноманітних святкуваннях міста. При цьому, його постійно запевняють, що простий хлопець ніколи не проб’ється на велику сцену. Проте Давид прагне довести протилежне, адже «той, хто хоче, той робить». Саме тому він і прийшов на шоу "Голос країни".

Тож тепер вболіватимемо за нашого земляка на наступному етапі шоу - "Бої".

Читайте також