Хотіли продати на базарі: троє рівнян зрубали 10 сосен у приватному секторі (ФОТО)

Близько півсотні хвойних дерев висадили мешканці Тинного у зеленій зоні неподалік своїх будинків кілька років тому. Та днями на сосни поклали око інші мешканці цього мікрорайону – вони зрубали 10 дерев і вже зібрались разом із ними йти з ділянки.

У цей момент їх побачив місцевий мешканець Ігор, поруч із будинком якого росли ці дерева.

«Вчора виходжу на вулицю, чую, хтось щось рубає. Відкриваю ворота – бац. Я якраз вийшов і вони вже збирались втікати з ними. Спіймали жінку. Два чоловіка втікли. Вони хотіли на базар завезти і продати сьогодні перед новим роком. Встигли зрізати 10 сосен. Знайшли де живуть, там в них такий дурдом робиться, видно, люблять випити. Викликали поліцію», - розповів «Рівне Медіа» рівнянин.

У поліції повідомили, що вчора вони дійсно фіксували таке звернення.

«На місці події поліцейські виявили 25-річну рівнянку, яку викрили місцеві жителі. Як з’ясувалося, мешканці приватного сектора у зеленій зоні висадили сосни. Пізно ввечері 48-річний рівнянин почув підозрілий шум. Коли виглянув у вікно — побачив трьох невідомих, які зрубували хвойні дерева. Чоловік одразу кинувся на двір. Однак, двоє зловмисників устигли втекли, а жінці — не вдалося. На підмогу вийшли сусіди, які утримували 25-річну жительку Рівного до приїзду правоохоронців», - зазначають у відділі комунікації поліції області.

Нині за фактом крадіжки дізнавачі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 185 КК України, у рамках якого встановлюються інші особи, причетні до вчиненого кримінального проступку.

Читайте також