«Хотів похизуватися»: у Рівному 14-річного школяра підозрюють у зґвалтуванні семикласниці

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

14-річний юнак познайомився зі своєю майбутньою жертвою в одній з соцмереж. Згодом школярі зустрілися і продовжили своє спілкування в одному з під’їздів багатоповерхівки. Хлопець змусив 12-річну дівчинку займатися сексом, а сам процес знімав на відео. Про це повідомили у Надзвичайних новинах.

Зазначається, що порнографічний ролик побачили старшокласники. Юнак сам розповсюджував відео, хизуючись перед однолітками своїми «вміннями».

– Він його скидав всім. Скоріше за все – просто похвастатись. «Дивись, вона мені там…Я такий класний». Ну якби похизуватись це робив. У нас це відео ходило по школі, його бачили всі старшокласники, перекидували один одному. Всі були в шоці. Дівчинка з нашої школи – 7 класу, – розповіла очевидиця жахливого відео.

Про інцидент дізналися батьки потерпілої школярки та звернулися до поліції. Правоохоронці повідомили кривднику про підозру за частиною 4 статті 152 – зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а також зґвалтування малолітньої чи малолітнього. Крім цього, юнаку можуть вручити підозру у розповсюдженні матеріалів порнографічного характеру.

– Що стосується статті 301, то там ще чекають експертизу. Це ввезення, виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних предметів. Але про це можна буде говорити після експертизи. Експертиза має встановити, чи має відео елементи порнографічного характеру, – розповіла у коментарі журналістам «Рівне Медіа» прес-секретарка Рівненської обласної прокуратури Оксана Жужельська.

Зараз школяр знаходиться під домашнім арештом. Своєї вини при цьому не визнає. Якщо вину хлопця доведуть, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 10 до 15 років.

Читайте також