Хто може стати керівником Острозького військового ліцею?

Сьогодні відбулося засідання конкурсної комісії з добору керівників закладів загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

На ньому члени комісії розглянули заяви претендентів на зайняття вакантної посади начальника комунального закладу «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького» Рівненської обласної ради. Зокрема, свою заяву та всі необхідні документи на участь у конкурсі подав лише один кандидат – Ігор Приступа.

Розглянувши їх, голова конкурсної комісії Світлана Богатирчук-Кривко зауважила, що документи повністю відповідають установленим законодавством вимогам.

Відтак, члени комісії одноголосно допустили Ігоря Приступу до участі у конкурсі на посаду керівника військового ліцею. Крім того, в ході засідання вони визначили дату проведення конкурсного відбору – 12 серпня об 11-ій годині.

Нагадаємо, що на ньому кандидат на посаду проходитиме перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, перевірку професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання, а також публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти. Перевірка знання законодавства буде здійснюватися у формі письмового тестування.

Прес-служба Рівненської обласної ради

Читайте також