Хто очолив музей "Пересопниці" неподалік Рівного?

Фото - відкриті джерела

8 серпня в комунальному закладі «Культурно-археологічний комплекс «Пересопниця» Рівненської обласної ради відбулося офіційне представлення нового керівника. Івана Солодуху, який донедавна очолював відділ культури і туризму Рівненської райдержадміністрації, з колективом познайомили заступник голови обласної ради Олексій Бучинський та начальник відділу культури і туризму облдержадміністрації Ярослав Мельник.

«Новий керівник – це завжди новий етап в роботі закладу. Молодість та здорові амбіції зможуть вивести центр на новий щабель в роботі. Переконаний, що цінні напрацювання колективу новий директор збереже та примножить. Адже наша історія та культура – це той напрямок, який необхідно розвивати та популяризувати, робити цікавим та потрібним для дітей та молоді, - надто за сучасних умов»,  - вважає заступник голови обласної ради Олексій Бучинський.

Заступник голови ради побажав новому керівникові «Пересопниці» плідної співпраці  з колективом, цікавих ідей та їх успішної реалізації.

Івана Солодуху на посаду директора комунального закладу «Культурно-археологічний комплекс «Пересопниця» призначили рішенням сесії обласної ради 27 липня. З ним укладено контракт на наступні 5 років.

Читайте також