Хто претендує стати директором «Автобази» в Рівному?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

На пленарному засіданні сесії Рівненської обласної ради планують розглянути проект рішення щодо контракту із директором комунального підприємства «Автобаза» Рівненської обласної ради. Нагадаємо, раніше КП «Автобаза» очолював Юрій Лалак, який звільнився 11 вересня за власним бажанням. До 23 грудня очільником КП призначили Бориса Балабата.

Наразі на посаду директора «Автобази» наразі претендують три кандидати:

  • Борис Балабат – 43 роки, до призначення на посаду директора «Автобази», 10 років працював начальником господарського відділу КП «Управління майновим комплексом» РОР, у 2018 році отримав відзнаку – цінний подарунок від облради;
  • Ігор Катульський – 56 років, з грудня 2018 року – безробітній, певний час працював директором Товариства з обмеженою відповідальністю «Мехавтотранс» (організація будівництва  будівель, прання та хімічне чищення текстильних та хутряних виробів, надання в оренду власного нерухомого майна); заступником директора з виробництва та експлуатації  Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал», а також був начальником КП «Вишнівськводоканал»;
  • Сергій Осіпчук – 40 років, з травня 2017 і до цього часу – директор ТОВ «Рекламне агенство ЮА ІНФО», раніше був ФОП, працював заступником директора з автотранспорту в ТзОВ «Імпульс-Рівне» та на аналогічній посаді в ЗАТ"Рівнеавтошляхбуд".

Хто з них очолить комунальне підприємство «Автобаза», та на який термін – вирішать депутати на пленарному засіданні сесії Рівненської обласної ради 29 листопада.

Читайте також