Хто стане заступницею голови Рівненської ОДА замість Богатирчук-Кривко?

На фото - Людмила Шатковська

Як стало відомо з сайту НАЗК, на посаду заступниці голови Рівненської ОДА замість Світлани Богатирчук-Кривко, яка сьогодні склала свої повноваження, планують призначити 47-річну Людмилу Шатковську.

З 2016 року вона працювала першою заступницею директора комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго», о цього - заступницею директора «Рівнеоблводоканалу», а ще перед тим - інспекторкою в Рівненській обласній інспекції контролю за цінами та Рівненському обласному управлінні Держфінінспекції.

До слова, у 2015 році Людмила Шатковська пробувала себе як політика на місцевих виборах, балотуючись від патрії "Самопоміч" у депутати Рівненської міської ради. Проте вона не перемогла і до ради не потрапила.

У Людмили Шатковської є чоловік Едуард, який працює у Рівнестандартметрології.

Згідно з декларацією, у подружжя є квартира у Рівному площею 82 кв.м, дві земельні ділянки у Клевані – на 12 та 6 соток та легковий автомобіль «Nissan Juke» 2012 року випуску. Також вона задекларувала ювелірні вироби, серед яких – каблучка з діамантом за 105 тис. грн.

Додамо, що за попередньою інформацією, заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, який працює на цій посаді ще з 2016 року, залишиться на ній.

Читайте також