Хто з учителів Рівного отримуватиме надбавки до зарплати?

Фото - pogliad.ua

З 1 вересня дітлахи в рівненських початкових класах навчатимуться за новою програмою. Особлива увага цьогоріч до першокласників. Для того, аби дотриматися усіх вимог чинного законодавства, вчителі, які навчатимуть першачків,  проходили спеціальні навчальні тренінги - професійну перепідготовку, а також різні онлайн-курси. Як запевнила заступник міського голови Рівного з гуманітраних питань Галина Кульчинська, 116 учителів готові навчати за новою програмою:

"116 вчителів НУШ-вчителів перших класів готові до прийняття 3 539 маленьких рівнян. Я вам скажу, це найголовніша підготовка, коли вчитель готовий емоційно, і коли він всіма своїми знаннями, емоціями і бажаннями готовий починати цей процес".

На цих вчителів чекає багато нововведень та робочої рутини. А чи отримуватимуть вони додаткові виплати за це?

"Оця мобілізація різних зон, яка має відбуватися швидко, з цим теж будуть певні труднощі. 15 вересня, коли вже буде все зрозуміло по мережі шкіл в Рівному, наповнюваність класів, буде проведена управлінням освіти тарифікація і з огляду на те, що наші вчителі початкової школи прошйшли спеціальні курси, перепідготовку, вони будуть отримувати додаткого від 20 до 30%, це передбачено законодавством".

 

 

Читайте також