Хто зі знаків Зодіаку найкращий чоловік?

Фото - відкриті джерела

У кожного є певні якості, які допомагають або, навпаки, заважають стати хорошим супутником життя, інформує Ukr.Media. З рейтингу чоловіків ви дізнаєтеся, який зі знаків Зодіаку найкраще підходить для сімейного життя.

12 місце — Риби

З таким партнером доведеться непросто. У відносинах він не любить відповідальності і часто вдає, ніби не розуміє, що відбувається. Тому з Рибами поводитися потрібно сміливо і впевнено, але без зайвого тиску — це може їх злякати.

11 місце — Близнята

Не кожна жінка готова стати турботливою "матусею" для свого коханого. А саме в такій другій половинці і потребують Близнята. Тому якщо ви вибрали собі в партнери представника цього знака Зодіаку, то наберіться побільше терпіння, адже вам доведеться постійно підтримувати і схвалювати кожен його крок.

10 місце — Водолій

Не даремно стихія Водолія — це повітря. Такі партнери не люблять прихильності і вважають за краще вільні відносини. Завоювати їх увагу теж непросто: потрібно буде чимось дивувати. І якщо ви хочете приручити цього волелюбного чоловіка, то доведеться виконувати кілька ролей: і дружини, і подруги, і досвідченого порадника.

9 місце — Телець

Чоловік-Телець — це хороший кандидат для романтичних відносин. Але як тільки справа стосується офіційної реєстрації шлюбу, весь його запал тут же кудись випаровується. Однак якщо він все-таки погодився піти в ЗАГС, то варто очікувати, що рано чи пізно у нього проявляться риси власника.

8 місце — Діва

Діви дуже романтичні по своїй натурі. У партнерки їм ідеально підійде прагматична і розумна жінка, адже Діви налаштовані на довгі і стабільні відносини. Представники цього знака Зодіаку намагаються створити затишне сімейне вогнище, тому якщо і вибирають другу половинку, то вже на все життя.

7 місце — Овен

Таким чоловікам властивий дух суперництва, тому їм подобаються ті жінки, яких не так просто завоювати. Можете зіграти перед Овном неприступну принцесу — нехай постарається домогтися вашої уваги. Він готовий піти на все, щоб бути поруч зі своєю коханою.

6 місце — Стрілець

Представники цього знака Зодіаку ніколи не відрізнялися своєю романтичністю, але саме за образ "поганого хлопця" вони і подобаються жінкам. Стрільці чесні, прямі і з повагою ставляться до протилежної статі. Ви точно можете не сумніватися в їх щедрості і вірності.

5 місце — Рак

Один з найвірніших знаків Зодіаку. Якщо вам вдалося закохати в себе такого чоловіка, вважайте, вам крупно пощастило — він буде ставитися до вас як до королеви. Рак доглядає за своєю другою половинкою дбайливо і проникливо.

4 місце — Лев

Чарівності і сміливості у Левів точно не відняти. Але навіть їх гордість і самолюбство ніяк не вплине на прагнення зробити приємність своїй супутниці. Представники цього знака Зодіаку ретельно приховують те, що відбуватися в них всередині. Тому, можливо, вам доведеться навчитися часом читати їхні думки.

3 місце — Козеріг

Бронзову медаль заслужено отримують Козероги. Такі чоловіки часом занадто серйозні і відповідальні, тому для відносин вони шукають свою повну протилежність — веселу і чуттєву жінку, яка допоможе розбавити яскравими фарбами сірі дні. З надійним Козерогом можна без праці насолоджуватися життям.

2 місце — Скорпіон

Друге місце нашого рейтингу дістається Скорпіону. За свою любов він готовий боротися до кінця. Для нього відносини знаходяться вище всіх матеріальних благ і труднощів. Хоч такі чоловіки і намагаються не показувати свою прихильність, але їхня кохана завжди буде оповита справжньою і щирою любов'ю.

1 місце — Терези

І перше місце в нашому рейтингу займають Терези. Галантний, розумний, з прекрасним почуттям гумору чоловік ставиться до сім'ї як до найважливішої життєвої цінності. Шлюбних зобов'язань він не боїться, адже щира любов для нього на першому місці.

Читайте також