Хто зі знаків Зодіаку знаходиться під крилом найсильнішого ангела-хранителя

Фото - відкриті джерела

Їх називають везунчиками і улюбленцями долі. Їм заздрять і ними захоплюються, інформує Ukr.media.

Близнята

Близнята поводяться так, ніби в них дев'ять життів. Вони втягуються в небезпечні авантюри, вони ризикують і роблять дивні вчинки, абсолютно не думаючи про наслідки. "І що?"-- запитають інші знаки Зодіаку. Та нічого — таке відчуття, що повітряним екстремалам благоволить Всесвіт. Насправді все просто — Близнята в момент народження обзавелися сильним покровителем, який відводить від них біду протягом усього життя, інформує Ukr.Media.

Діва

З боку здається, що Діви самі господарі своєї долі. В них все прораховано, розплановано і розписано на роки вперед. Але навіть таких дисциплінованих людей підстерігає небезпека. І в складних ситуаціях в гру вступають вищі сили. Можливо, у Дів кілька ангелів-хранителів. Вони шепочуть підказки, і підопічні Меркурія завжди роблять правильно. А якщо помиляються, тут же інтуїтивно повертаються на шлях істинний.

Стрілець

У вогняних створінь взагалі відсутній інстинкт самозбереження — Стрільці вічні шукачі адреналіну і не здатні жити спокійно. Але навряд чи підопічні Юпітера були б такими безтурботними, якби не їх ангел хранитель — поруч з невидимим помічником Стрільцям і море по коліно, і гори по плечу.

Козеріг

Козероги не вважають себе везунчиками і звикли всього домагатися самі. І земні хлопці навіть не здогадуються про захисника, який постійно знаходиться за спиною, оберігає від небезпеки і підказує вірні рішення. Підопічні Сатурна часто скаржаться на долю, а ангел-хранитель лише зітхає — Ех, які незадоволені підопічні йому дісталися, але робота є робота.

Ця Зоряна четвірка вважається найбільш "захищеною" в зодіакальному колі.

Читайте також