Кидає речі вночі у побратимів та тягає кота: у князівській бригаді живе єнот "Байрактар"

У 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого живе єнот.

Про це йдеться на сторінці бригади.

Відомо, що тварину звати - Байрактар і йому півроку, проте в підрозділі нещодавно

"Це - "Байрактар" за паспортом. А за духом - Барік, "боєць" одного з підрозділів нашої Князівської бригади, його талісман та невід'ємна частина, і, що там приховувати, шкідник, який готується отримати звання солдата"

Попри це, вже "завоював" авторитет в військовому колективі, кидаючи вночі речі в побратимів-людей, тягаючи кицьку за хвіст, крадучи і ховаючи все, що погано лежить, і бовтаючись ночами у воді, якщо така знайдеться. 

Своїх Барік визначає за запахом і за голосами, кажуть його побратими, а своє приязне ставлення виказує порпанням у речах того, кого визнав за свого. Водночас, до рук Байрактар поки не йде, а за лідера собі обрав Назара, в рюкзаку якого в першу чергу "навів лад", і біля якого воліє проводити найбільше часу.

"Двічі Барік намагався здійснити СЗЧ, але був вчасно затриманий вартовими і повернутий на позиції. З їжі полюбляє молочку, а особливо йогурти, і солоденьке. Втім, не жадібний, і якщо в доброму настрої, то може поділитися харчами з кицькою. До вибухів і пострілів Барік уже звик, констатують побратими, і особливого занепокоєння не виявляє. Наче знає - ми все зможемо!" - йдеться у релізі.

 

Читайте також