Кільце на перехресті Макарова-Дубенська встигають зробити за 3 місяці - Третяк

У Рівному вже третій місяць будують кільце на перехресті вулиць Макарова та Дубенської. Увесь цей час водії об’їжджають цю ділянку по Гашека, Приміській і Дворецькій, що спричиняє затори.

Однак, завершити роботи обіцяли у короткі терміни – за три місяці. Сьогодні міський голова Рівного Олександр Третяк повідомив, що все йде за планом і вони вкладаються у визначений влітку час.

«Так, роботи йдуть до завершення. Як ми і обіцяли, ми маємо вкластись у трьохмісячний термін. Об’єкт справді дуже складний, адже якби там не підняли асфальтове покриття, то знизу там була утворена глейова маса, місиво, котре могло б просто через рік-два скласти нам серйозні проблеми. Там могли б бути провали в асфальті. Звідти вивезли майже 7 тисяч кубічних грязі, завезли туди гарний пісковий покрив, зробили гарне вирівнювання і вже вкладається бруківка, вже фактично вимальовується остаточні обриси кільця. Тому все йде за планом», - сказав міський голова.

Остаточних дат завершення робіт мер не назвав. Також його запитали стосовно велодоріжок. На що очільник міста відповів, що там вони передбачені.

На вихідних наші журналісти побували на цьому будівництві. Перший шар асфальту випробовували юні велосипедисти та водії-нахаби, котрі не зважали на знаки і їхали просто по будівельному майданчику.

Читайте також