Кого чоловікам потрібно остерігатися: небезпечні жінки за знаком Зодіаку

Фото - відкриті джерела

Жінки представляють для чоловіків велику загрозу. Кожна — свою. Одні дами примхливі, інші — вимогливі, треті взагалі іноді поводяться, точно самки богомола. Але чи залежить це від знака Зодіаку жінки? Астрологи вважають, що так. Вони склали свій рейтинг і розповіли, кого чоловікам потрібно остерігатися найбільше, інформує Ukr.Media.

12 місце — Козеріг

Ці дами схильні до раціональності і тому представляють серед усіх знаків Зодіаку найменшу загрозу. Що в цьому поганого? Козерожки занадто прямолінійні в життєвих питаннях, але що стосується почуттів, вони їх просто не вміють показувати. Це призводить сильну стать в замішання.

11 місце — Близнюки

Головна небезпека, яка таїться в жінках-Близнюках, — це їх вітряність і легковажність. І навіть якщо зраду така жінка собі не дозволить в силу виховання, то легкий флірт — запросто. Це буде постійно нервувати і дратувати її чоловіка.

10 місце — Овен

Овни досить відкриті і не схильні брехати. Але при цьому вони занадто владні і не проти перетворити свою кохану людину в підлеглого. Мало хто це стерпить.

9 місце — Терези

Безсумнівно, Терези поступливі, гнучкі і вміють згладжувати гострі кути. Але при цьому ці жінки занадто довіряють думці своїх кращих подруг. А ще вони не можуть прийняти ніяких важливих рішень.

8 місце — Діва

У будинку жінки-Діви панує просто ідеальний порядок, в цьому плані вона просто розумниця. Але є в ній те, що жахливо дратує чоловіків: ця дама критикує все навколо, в тому числі і свого обранця. Вона часто буває всім незадоволена і не соромиться з'ясовувати стосунки на людях.

7 місце — Стрілець

Жінки-Стрільці занадто люблять свободу і нові відчуття. Чоловікам буває складно встигнути за їх бажаннями, а якщо партнер виявиться власником, то розчарування точно неминучі.

6 місце — Водолій

Жінка-Водолій дуже мила і доброзичлива. Небезпека таїться в тому, що вона рідко до когось емоційно прив'язується, а домашнє господарство навіває їй справжню нудьгу. Чи то справа подорожі, вечірки, громадські справи — ось її справжня стихія.

5 місце — Лев

Левиці намагаються весь час бути в центрі уваги і тому часто можуть неусвідомлено змагатися з чоловіком, віднімаючи у нього його роль лідера. Мало кому це сподобається, погодьтеся!

4 місце — Риби

Рибки — істоти слабкі і ранимі. Такі жінки схильні до перепадів настрою і постійно вимагають уваги свого чоловіка. Витримати їх непростий характер можуть лише найстійкіші.

3 місце — Рак

Раки з раннього дитинства мріють про шлюб і міцну здорову сім'ю. В цьому і криється небезпека. Її швидкість на шляху створення власної сім'ї дуже лякає чоловіків. При цьому вони образливі і схильні постійно звинувачувати своїх партнерів.

2 місце — Телець

Ці жінки забагато думають про матеріальне. Тому вони навряд чи будуть з людиною, яка відчуває фінансові труднощі. А якщо обранець не зможе забезпечити її постійно зростаючі запити, тоді вона просто вселить йому комплекс неповноцінності.

1 місце-Скорпіон

Перше місце в рейтингу найнебезпечніших дамочок по праву займають Скорпіони. Вони легко заманюють у свої мережі, оскільки дуже сексуальні. А тоді вони будуть намагатися контролювати кожен крок свого обранця. А якщо випадково образити їх — обов'язково помстяться, вдаривши по самому хворому місцю.

Читайте також