Коли проведуть акцію Чорна п`ятниця всі магазини в 2020 році?

Численні фірмові магазини і гіпермаркети в Миколаєві, Києві, Харкові та інших містах України вже на повну готують найкращі пропозиції на новинки та популярні товари року до мега розпродажу. Повний список магазинів-учасників акції Чорна п'ятниця зібраний на blackfriday.skidochnik.com.ua. Також на сайті можна підписатися на розсилку, щоб не пропустити початок дії акції, а також можна буде отримати на товари знижки-промокоди, яких ніде більше не буде.

Цього року пандемія, а особливо жорсткий карантин, внесли свої корективи в звичне життя країни. Це стосується не тільки економіки і стилю життя людей, а й торгівлі. Так, традиційні походи на шопінг в торгові центри стали все більше замінюватися покупками в інтернет-магазинах і на маркетплейсах. Це не тільки безпечно для здоров'я в умовах епідемії, а й дуже зручно. Адже погодьтеся, що набагато краще неспішно подивитися асортимент товарів та їх характеристики в зручному каталозі інтернет-магазину, ніж витрачати багато часу на пошуки бажаного на прилавках. Тим більше, більшість гіпермаркетів і фірмових магазинів мають онлайн версії, де можна швидко оформити покупку з доставкою додому або на відділення пошти. Тому Black Friday 2020 буде робити акцент на покупки через інтернет.

Улюблений багатьма розпродаж, який проводиться щорічно, Чорна п'ятниця в 2020 році стартує 27 листопада. Акційні товари стануть доступними для замовлення вже починаючи з півночі. І якщо ви ще не склали список майбутніх покупок, не варто відкладати це у довгу шухляду, а зробити якомога швидше. Щоб придбати бажану річ за найвигіднішою ціною, рекомендуємо порівняти ціни на аналогічний товар у кількох магазинах і вибрати більш прийнятну для вас. Для того, щоб не втратити потрібний лот і швидко оформити замовлення в день розпродажу, додавайте товар в список бажань інтернет-магазину або зберігайте посилання на його сторінку в закладках свого гаджета. Бажаємо вам приємних покупок!


*на правах реклами. 

Читайте також