Коли та за скільки в Рівному можна буде придбати новорічні ялинки?

Фото - 1news.com.ua

За тиждень-два рівняни захочуть прикрасити свій дім новорічними ялинками. Деревця обирають і живі, і штучні. Цьогоріч лісівники Рівненщини готові продати жителям майже сто тисяч дерев. Це - сосни звичайні, ялини, ялиці, а також інші хвойні дерева, якими можна прикрасити оселі до свята. Останніми роками все більшої популярності набирають новорічні дерева, які продають у горщиках. Такі сосни або ялини можна згодом висадити в ґрунт. Їх можна придбати в Костопільському, Соснівському, Сарненському та Клеванському лісгоспах, де реалізовуватимуть у такому вигляді ялину голобу. 

В управлінні лісового господарства зазначають, що підприємцям вони продаватимуть новорічні дерева в середньому по 65 гривень за метр. Не забувайте про націнки. З цього приводу прессекретарка Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Світлана Горошко зазначила:

«Лісгоспи найчастіше продають дерева гуртовим покупцям, які до нас звертаються. Саме вони вже й продають на базарах та в приватних магазинах. Через це ціни можуть різнитися».

Традиційно в Рівному придбати новорічні деревця можна буде біля ринків, супермаркетів і торгових центрів, тут підприємці планують розташувати «точки продажу». В управлінні торгівлі повідомили, що з ними узгодили старт продажу дерев із 20 грудня і триватиме він до 31 грудня.придбати ялину голубу.

До слова, варто зазначити, що новорічні ялинки, заготовлені у держлісгоспах, будуть маркуватися спеціальними уніфікованими засобами - самоклейними етикетками та пластмасовими бирками-стяжками.

Якщо ж ви вирішили поставити вдома штучну новорічну ялинку, висота якої більше метра, вартує вона від 300 гривень. Ці деревця є різної висоти та можуть бути зелені або білі.

Фото - відкриті джерела

Рівняни, зізнавайтесь, яким новорічним деревам надаєте перевагу: штучним чи живим? Чому саме такий вибір?

Читайте також