Коли з Рівненського аеропорту будуть перші рейси до Туреччини?

Сьогодні відбулася чергова робоча зустріч першого заступника голови обласної ради Сергія Свисталюка, представників авіаперевізників «YanAir», туроператора «Join UP» та керівника аеропорту Ігоря Насинюка. На ній обговорили перші рейси з Рівненського аеропорту до Туреччини. За словами директора компанії «Join UP» в Західному регіоні Андрія Кунти, через слабкі продажі було прийнято рішення перенести виліт з 26 квітня на 3 травня. На сьогоднішній день понад 70 % першого рейсу вже загружено. Також на думку Андрія Кунти, якщо місцева влада зробить ремонт автомобільної ділянки Рівне - Сарни, туристів літатиме з місцевого аеропорту значно більше. Адже основна частина загрузки – білоруси, саме вони просять трансфер на Рівне.

Дана туристична компанія наразі пропонує на літній сезон вильоти з Рівного до Анталії, але в перспективі на осінь заплановано регулярні перевезення до Єгипту. Крім того, перші туристичні путівки значно дешевші ніж зі Львову чи Києва. Зокрема, полетіти відпочивати на 5 ночей «All inclusive» на дві особи можна лише за 343 долари. Також з червня місяця планують включити додатковий рейс, який дозволить туристам придбати путівки на 10, 11, 14 ночей.

В ході робочої зустрічі комерційний директор «YanAir» Тарас Стригуненко разом з колегами зробили додатковий аудит аеропорту, аби перевірити готовність приймати літаки «Боінг 737-400» та «Боінг 737-300».

 

Зі свого боку він зазначив, що Рівненському летовищу дісталася добра літна смуга, також враховуючи його розташування на мапі він є дуже перспективним для того, аби мати достатньо клієнтів, щоб виконувати рейси до багатьох аеропортів інших країн. 

Читайте також