Кольори, які приносять щастя кожному знаку Зодіаку

Для кожного знака існує один або кілька кольорів, які залучають щастя і удачу, інформує Ukr.Media.

Овен

Для цих представників стихії Вогню ідеально підходить яскравий червоний колір. Насичений пекучий відтінок асоціюється зі сміливістю і силою, властивою Овнам. Народженим під цим знаком, варто звернути увагу на цей колір при виборі одягу або складанні дизайн-проекту свого житла, інформує Ukr.Media.

Телець

Для Тельців найкращим кольором стане спокійний синій. Для представників цього знака Зодіаку також підійде рожевий. При змішуванні зеленого з жовтим і білого з червоним виходять кольори, що несуть в собі умиротворення і впевненість.

Близнята

Енергійним Близнятам варто звернути увагу на жовтий. Яскравий колір принесе представникам зодіакального кола впевненість в собі. Він також допоможе Близнятам розкрити свій творчий потенціал. Зелений — ще один колір, яких підходять цим представникам стихії Повітря. Він допоможе їм зміцнити своє здоров'я.

Рак

Для цих представників зодіакального кола краще підійде сірий колір. Спокійні відтінки допоможуть мінливим Ракам контролювати свої емоції. Також народженим, під цим знаком Зодіаку, варто звернути увагу на яскравий помаранчевий. Цей колір здатний зарядити Ракив позитивною енергією і підняти їм настрій.

Лев

Для Левів підійде благородний золотий. Цей колір дарує їм внутрішню силу, красу і удачу, супутню у всіх починаннях. Не варто забувати, що ці представники стихії Вогню експресивні і часом різкі у своїх висловлюваннях. Бути менш схильними до негативних емоцій їм може допомогти білий колір.

Діва

Дівам варто звернути свою увагу на зелений і коричневий кольори. Ці відтінки асоціюється з дарами природи, тому вони відмінно підходять для цих представників стихії Землі. Зелений — це символ процвітання. Він допоможе Дівам знайти нові таланти, стати успішніше і сильніше, як морально, так і фізично.

Терези

Для цих представників стихії Повітря підходять пастельні відтінки. Блакитний, світло-зелений і колір морської хвилі допоможуть Терезам знайти гармонію. Ці кольори здатні зібрати думки цих представників зодіакального кола і направити їх на потрібний лад.

Скорпіон

Для яскравих Скорпіонів кращим кольором стане пурпурний. Цей відтінок обдарує народжених під цим знаком Зодіаку позитивними емоціями. Допоможуть впоратися з негативом також темні відтінки червоного. Ці насичені кольори відображають таємничість, притаманну Скорпіонам. Чи не поганим поєднанням до червоного стане чорний. На перший погляд він допоможе здатися похмурим. Але якщо до нього придивитися, то чорний заграє новими фарбами. Цей колір по істині можна назвати благородним.

Стрілець

Стрільцям підійдуть всі відтінки фіолетового. Яскравий колір характеризує цих представників зодіакального кола, як амбітних людей. Непоганим поєднанням для Стрільців стане комбінація синього і червоного. Ці два кольори здаються повними протилежностями, тому вони ідеально характеризують представників зодіакального кола.

Козоріг

Козерогам, люблячим спокій, варто віддати перевагу світлим тонам. Білий, бежевий, ніжно-рожевий — ці кольори принесуть їм умиротворення і душевний спокій. Ці представники зодіакального кола часом піддаються своїм емоціям, тому світлі тони допоможуть їм навчитися контролювати свій гнів. Чи не поганим кольором для Козерогів стане коричневий. Він уособлює стабільність, яку шукають у всьому народжені під цим знаком.

Водолій

Зірки радять Водоліям звернути увагу на світлі відтінки блакитного і зеленого. Ці кольори принесуть цим представникам зодіакального кола спокій, який вони так шукають. Більш того, ці тонна допоможуть цим водним знакам знайти гармонію, якої їм часом так не вистачає. Ще один колір, який здатний обдарувати Водоліїв душевним теплом — це сріблястий. Але варто бути акуратними, впроваджуючи цей відтінок у свій гардероб, щоб не перетворитися в сороку.

Риби

Умиротвореним Рибам підійдуть яскраві кольори. Фіолетовий і помаранчевий допоможуть часом надто спокійним представникам водної стихії стати більш емоційними. Насичені відтінки зроблять їх більш розкутими і менш сором'язливими. Скромним Рибам давно пора дати волю почуттям і нарешті-таки виплеснути свої емоції назовні.

Читайте також