Колядки, конкурси та феєрверк: «Різдвяне диво» об`єднало рівнян (ФОТО)

Рівняни на гості міста вчора дружно зібрались на «Різдвяне Диво» у житловому комплексі «На Щасливому». Захід об’єднав людей різних професій, віку та вподобань – усіх присутніх пронизав дух Різдва, котрим віяло зі сцени. Адже весь день та вечір тут лунали колядки, які прославляли Христа.

Ще з 15-ї години поблизу ТРЦ «Happy Mall» усіх охочі діти могли заколядувати на публіку, а вже пізніше на присутніх чекала цікава концертно-розважальна програма.

«На Щасливому» на Різдво акцент ставиться значно більший, аніж на інші свята. Нам постійно щастить із погодою і не перший рік ми робимо так, що з самого ранку сцена працює, щоб спочатку запросити діток маленьких. Всі мешканці мали можливість привести своїх дітей, щоб вони могли поспівати на професійній сцені. Батьки і діти щасливі. Сьогодні у нас великий акцент на церковні співи, на народні варіанти», - розповів організатор Павло Дмитришин.

Ввечері присутніх розважали популярні виконавці, а саме дитячий хор із 23-х учасників, Єва Шмідт, Родічі, Лісова пісня, гурт «Баби», церковний хор, Галина Куришко та ді-джей.

«Різдвяне Диво» мало на меті не лише подарувати незабутні емоції для рівнян, але й допомогти маленькій Дані Прадунець. Дівчинка бореться з рідкісним нервово-м'язовим захворюванням. Щоб допомогти Дані, необхідно зібрати більше 50 млн гривень на дороговартісний препарат.

«У нас на території працювали резиденції Святого Миколая і Діда Мороза. Вони прийняли більше 5-ти тисяч дітей за весь період роботи і люди замість оплати повинні були скидати гроші на рахунок Дани. Це була ініціатива Романа Куриса – максимально докладати зусиль для збору коштів для дитини. Сьогодні ми зі сцени також закликаємо людей робити пожертви, у кожному будиночку у на стоять скриньки і кожен може зробити свій внесок», - додав Павло Дмитришин.

Впродовж всього заходу активні рівняни брали участь у конкурсах, за які отримували подарунки та позитивні емоції. Дітлахи із захватом катались на атракціонах, дорослі зігрівались чаєм і смаколиками та насолоджувались співами. Закінчилось свято масштабним унікальним музичним феєрверком. Захід проводився з дотриманням карантинних вимог.

У житловому комплексі «На Щасливому» постійно дбають про своїх мешканців та часто організовують для них різноманітні відпочинкові заходи та святкування, аби кожен житель мав можливість весело, цікаво та у родинному колі проводити своє дозвілля.

Читайте також