Команда «Рівне Разом» передала двадцять латексних матраців на потреби онкохворих дітей Рівненської обласної дитячої лікарні

20 латексних матраців для маленьких пацієнтів відділення онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні передав сьогодні Віктор Шакирзян спільно з ГО «Рівне Разом». Підтримав таку ініціативу виробник латексних матраців «SonLab».

«Ми всі чудово розуміємо, що діти - це наше майбутнє. І вкрай важливим є те, аби їхні умови перебування в лікарняних палатах були достойними. Приємно, що поступово на ініціативи «Рівне Разом» відгукуються і наші місцеві підприємці. Сьогодні ми передали двадцять матраців у дитяче відділення онкогематології. Ми маємо вже багаторічну співпрацю з цим закладом. І, переконаний, що разом зробимо ще не одну важливу справу», - розповів Почесний президент ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

«Я вражена тим рівнем ремонтних робіт, які проведені в дитячому онкологічному відділенні. І як нам розповів головний лікар дитячої лікарні, все це зроблено за кошт меценатів та спонсорів. Ми розуміємо, що медична галузь фінансується сьогодні не так як цього хотілось би. Тому, вкрай важливо запрошувати до співпраці і громадські організації, благодійні структури. Це, зрештою, формує і рівень високої громадянської позиції та культури серед мешканців громади. І на цьому прикладі ми з вами бачимо результат»,- поділилась голова ГО «Рівне Разом» Світлана Марчук.

Працівники онкогематологічного відділення цінують партнерську дружбу з ГО «Рівне Разом» та з подивом для себе вже й не можуть пригадати той період, з якого розпочалася співпраця. Однак, кожен з них фіксує для себе щирість намірів та активне продовження роботи громадської організації, незважаючи на те, чи  триває в країні передвиборча кампанія чи ні.

«По Віктору Шакирзяну та громадській організації «Рівне Разом» можна звіряти календар. Раз на місяць завжди є якась ініціатива від них. Ми це дуже цінуємо. А для себе я чітко зафіксував, що активність «Рівне Разом» є щирою, безкорисливою та багатотривалою», - розповів головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Віталій Бойко.

«Це було дванадцять років тому, коли міністерство охорони здоров’я видало наказ, яким дозволялось мамам  бути в реанімаціях  поруч з своїми дітками. Тоді була потреба у  розкладних кріслах, на яких буде зручно перебувати мамам після пологового  будинку  зі своїми дітками в реанімації. Я вперше звернулася до Віктора Шакирзяна. Волонтерство та благодійництво лише починало активізовуватись тоді. Я йому запропонувала допомогти маленьким пацієнтам, щоб вони могли бути поруч зі своїми батьками. І Віктор відгукнувся на це прохання. Тоді моїм радощам не було меж, адже я прекрасно зараз розумію, що в ті часи набагато складніше було  знайти людей, які  так швидко відгукуються. Пройшло багато років  і сьогодні ми хороші друзі і Віктор це друг нашої лікарні, а представників організації «Рівне Разом» ми дуже часто бачимо в нашій лікарні. Я чітко знаю, що можу довіряти цій людині, адже ми пройшли багато етапів становлення нашої дружби. Я дякую, що вони завжди поруч і розуміють наші проблеми», - поділилась своїми спогадами заступниця медичного директора з медсестринства Зоряна Слободюк.   

Читайте також